-

Expo: veien videre

Frister det med en super og morsom reise til årets største «feel good»-arrangement? Tar du turen til Expo 2020 Dubai, får du en sjelden sjanse til å teste ut det beste av det beste fra hele den moderne verdenen, alt på én og samme megautstilling. Denne fantastiske og familievennlige feiringen forsyner en hel verden med kunst, musikk, teknologi, mat, arkitektur og underholdning, og sørger for at moroa fortsetter både dag og natt.

Thematic District

Den største verdensutstillingen i historien holder dørene åpne fra oktober 2021 til mars 2021. Dette er årets svaleste måneder i Midtøsten. Du kan starte eventyret der det skjer i fantastiske Al Wasl Plaza. Den enorme kuppelen forvandles til en 360-graders skjerm om kvelden og fremviser bilder til inspirasjon for besøkende både inne og ute.

Al-Wasl

Kuppelen har plass til 10 000 mennesker og er full av fontener, fosser, parker, palmekledde gårdsplasser, kunst og interaktive installasjoner. Denne sentrale basen er et fantastisk utgangspunkt for å oppleve en hel verden av nasjonale paviljonger fra 192 forskjellige land og lære mer om landenes historie, kultur, befolkning og planer.

De som er glade i teknologi, kan bli med i en supertilkoblet verden av selvkjørende kjøretøy, roboter, utvidet virkelighet og forskning innen romfart.

UAE Pavilion

Tidligere utstillinger har introdusert verden for mange store familiefavoritter, for eksempel Disneyland: Tre store attraksjoner fra Disney, deriblant karusellen «It’s a Small World», så dagens lys i 1964 på verdensutstillingen i New York. Og dinosaurer! Ideen om at enorme, utdødde skapninger en gang streifet rundt på jorden var ikke viden kjent før skulpturer i riktig størrelse ble plassert på verdensutstillingen i London.

Det er ingen overraskelse at Expo 2020 Dubai også har mange aktiviteter for barn, som lag-din-egen-robot-seminarer og 3D-printing.

Når det gjelder underholdning i toppklasse, kan du velge mellom mer enn 60 liveoppvisninger hver dag. Her finner du alt fra opera til pop-up-teatre, «flash mobs», sportsarrangementer og rare nasjonale feiringer.

Mobility-Pavilion

Er du giret og klar for enda mer spenning? Moderne Park Inn by Radisson i Dubai Motor City – bare 18 km fra Expo 2020 Dubai – er utmerket plassert med utsikt over Dubai Autodrome. Det er dessuten omgitt av en mengde morsomme attraksjoner.

Dette vennlige og moderne hotellet har alt du trenger for et problemfritt opphold i sus og dus: en hjelpsom betjening, komfortable rom, et helsestudio, et treningsstudio og romservice døgnet rundt.

Dubai Motor City Facade

Dubai Motor City: fasade

Hotellet er også en flott base for å se all glamouren i Dubai by med sine berømte attraksjoner, som Burj Khalifa, verdens høyeste byggverk, og Dubai Mall, et shoppingmekka med over 1000 stilige butikker.

Park Inn by Radisson Abu Dhabi Yas Island

Hvis det frister å forlenge tidenes reise, er Park Inn by Radisson, Yas Island Abu Dhabi et virkelig inspirerende sted hvor du kan slappe av og få ny energi. Det nyoppussede hotellet ligger bare 99 km fra Expo 2020 Dubai og gir utsikt over den vakre Gulfen. Hotellet har enkel atkomst til golf, shopping, strender og fornøyelsesparker i verdensklasse.

Pluss en sjanse til å sanke flere gode minner …

css.php