-

Det perfekte hotellet for familier som skal ut og fly fra Oslo lufthavn

Ser du etter et familievennlig hotell i nærheten av Oslo lufthavn? Velkommen til Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West på Gardermoen. Ditt hotell kun 4 km fra terminalen, og perfekt for familier som skal på reise. Gratis parkering, egen restaurant og bar, og hoppeslott i alle skoleferier er bare noen av grunnene til at vi er det perfekte valget for oppholdet på Gardermoen. Våre familierom har plass til inntil 5 personer.

Lekerom på hotellet

I alle skoleferier setter vi opp et stort lekerom med hoppeslott. Her kan foreldrene nyte en kopp kaffe og se på barna leke og hoppe i hoppeslottet. Slik får barna ut masse energi før flyturen! Om du planlegger en tur til Tusenfryd, kan du kjøpe billetter til dette i vår resepsjon.

Lekerom på hotellet på Gardermoen

Nærhet til en rekke aktiviteter på Gardermoen

Som nærmeste nabo til hotellet finner du Forsvarets Flysamling som huser flyene som ble brukt i 2. verdenskrig og museet gir en interessant reise i norsk militær luftfartshistorie. Hvis du kun har litt tid til overs så ligger Utendørsmuseet på Ullensaker kun en kort spasertur unna. Ullensaker museum formidler temaer som spenner fra det hverdagslige, krigens dystre hendelser til glemte historier fra nærområdet. Med gamle, flotte bygninger og aktivitetsløype, har museet et grønt uteområde. Ta med deg en kaffekopp og vaffel, og nyt under trærne. Bruk også gjerne området utenfor åpningstid!

Forsvarets Flysamling på Gardermoen

© Forsvarets Flysamling

Moderne restaurant med egen barnemeny

Park Inn by Radisson er kjent for sitt kreative og fargerike frokosttilbud. Og til barnas store glede, serverer vi vafler til frokost hver dag, året rundt. Fra klokken 04.00 har vi også et enklere frokostalternativ for deg som skal grytidlig av sted.

Vafler

Hotellets restaurant holder åpent klokken 18.00-22.30. Menyen er variert og selvsagt har vi barnemeny. Restauranten byr også på enkle lunsjretter som passer både store og små. Start gjerne kvelden med en aperitif i hotellets lobbybar. Velkommen til et hyggelig måltid!

Restaurant Gardermoen

Barna reiser gratis med bussen!

En shuttlebuss går til og fra flyplassen hvert 20. minutt og stopper rett utenfor hotellet. Buss fra flyplassen går fra holdeplass 39 og koster kr 70,- per voksen. Barn under 16 reiser gratis! Kommer du fra Oslo Sentrum, tar du flytoget til Oslo Lufthavn og deretter shuttlebussen direkte til oss. Busstidene finner du her.

Vi har gratis parkering rett utenfor hotellet til alle våre boende gjester. Spør oss gjerne om vår «Parker, drøm og fly-pakke». I tillegg tilbyr vi en ukes gratis parkering i høstferien, vinterferien og påsken, mot at du bor en natt hos oss. Parker gratis hos oss mens du er på reise i disse periodene og ta shuttlebussen til flyplassen. Har du tidlig fly rekker du likevel frokosten som starter kl. 04.00! Det blir ikke bedre enn det!

Les mer om Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West og bestill ditt opphold.

css.php