-

Konferanse på Gardermoen?

Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West har 12 velutstyrte og moderne konferanserom i ulike størrelser. Vår største sal kan ta imot opptil 170 deltagere i kinooppsett og 130 i klasserom. Møterommet har vinduer fra gulv til tak og en takhøyde på fem meter. Et gunstig og moderne valg for din neste konferanse på Gardermoen.

Konferanse på Gardermoen

I 2018 bygget hotellet på en ny møteromsfløy med egen lounge. En gruppe på ca. 70-80 personer og med behov for grupperom i tillegg, kan få hele denne delen av hotellet for seg selv. Samtlige møterom har topp moderne audiovisuelt utstyr. Og våre konferanseverter sørger for teknisk assistanse under hele oppholdet.

Konferanse på Gardermoen

Teambuilding og konferanseaktiviteter

Har dere en kick off-samling eller behov for en gruppeaktivitet? Spør oss om forslag! Vi kan tilby flere aktiviteter på hotellet: Isskulpturering, ulike teambyggingsaktiviteter, enten innendørs eller utendørs. Vi kan også arrangere vin/øl-kurs, krimgåter, Segway og mye annet.

Forsvarets Flysamling ligger rett ved siden av hotellet og her kan vi arrangere en omvisning med aperitf hvor man får se gamle fly som ble brukt under annen verdenskrig. Videre ligger Army days ikke langt i fra hotellet, hvor deltakerne kan kjøre tanks, kjøre ATV og skyte med sniper blant mange andre ting. Vi er også behjelpelige med å booke inn musikk, stand-up og dansere for å nevne noe.

Forsvarets Flysamling på Gardermoen

© Forsvarets Flysamling

Gratis parkering på Gardermoen og kort vei til Oslo lufthavn

Shuttlebuss til og fra flyplassen er tilgjengelig, og for deg som kommer med bil tilbyr vi gratis parkering. Hotellet ligger en kort togtur fra Oslo Sentrum. Det enkleste er å ta Flytoget fra Oslo til flyplassen og deretter shuttlebussen til oss. Bussen går fra holdeplass 39 og koster kr 70,- per voksen. Turen til hotellet tar seks minutter.

Les mer om 5 gode grunner til å velge Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West.

Restaurant og bankettavdeling

Hotellets restaurant holder åpent klokken 18.00-22.30. Menyen er variert med innslag av både norske og internasjonale retter. Start gjerne kvelden med en aperitif i hotellets lobbybar. For våre konferansegjester serverer vi varm lunsj hver dag, enten buffet, eller en 2-retters meny og på kvelden serveres det en 3-retters meny. Ønsker man oppgradert middag i eget lokale, er dette fullt mulig. Vi kan servere opptil 120 personer samlet i en sal.

Restaurant på Gardermoen

Vi liker å se på oss selv som det mest fleksible hotellet på Gardermoen. Med en prisvinnende kjøkkensjef lover vi god mat til alle måltider. Hver eneste gjest skal føle seg velkommen og godt ivaretatt hos oss!

Book ditt neste møte eller konferanse på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West.

css.php