-

Holde selskap på Gardermoen

Vær gjest i ditt eget selskap på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West. Hotellet ligger kun 4 km fra Oslo lufthavn. Vi har lokaler som passer for dåp, konfirmasjon, bryllup, jubileum, minnestund eller annet. Selskapet kan fint kombineres med overnatting. Hotellet har 233 komfortable rom – de fleste nylig renovert i moderne stil.

Konfirmasjon

Vi har lang erfaring i å arrangere konfirmasjon, her kan man velge enten ulike typer buffeter eller en 3-retters middag. Vi setter opp gavebord og kakene kan du enten ta med selv, eller vi bestiller alle kakene for deg. Vi tilbyr egen sal, hvor vi setter opp kakebuffet etter middagen. I samarbeid med dere pynter vi bordet slik at det blir akkurat sånn du ønsker det.

Kakebord

Vi spanderer bryllupssuiten!

Til bryllup tilbyr vi hyggelige omgivelser, god atmosfære, et utsøkt kjøkken som tilbereder flotte og smakfulle festmenyer. Vi kan ta imot bryllup opp til 60 gjester, hvor man får en egen del av hotellet, skjermet i fra resten og hvor salongen ligger rett utenfor festsalen. Vi setter opp gavebord og kakene kan du enten ta med selv, eller vi bestiller alle kakene for deg. Vi hjelper deg med å pynte bordet og det er helt opp til dere om vi står for alt pynt, eller om dere ønsker å gjøre dette selv. I festsalen kan det rigges opp til musikk og dans etter middagen. Og bryllupssuiten, den spanderer vi! Parkering er gratis for alle gjestene og vi tilbyr gode priser på overnatting til alle tilreisende gjester.

Bryllup på Gardermoen

Minnestund

Vi dekker hyggelige bord med duker, blomster og lys. Vi ønsker å skape en verdig ramme rundt en viktig og høytidelig markering. På en slik dag kan det være godt å slippe servering og matlaging. Vi har tilpassede menyer med blant annet snitter og marsipankake.

Vi tilpasser oss anledningen

Vi liker å se på oss selv som det mest fleksible hotellet i mils omkrets. Uansett hvilket type selskap dere ønsker, tilpasser vi dette så langt det er mulig. Vi kan servere høytidelige 5-retters menyer eller en uformell tapasbuffet, Asian streetfood, eller hva det måtte være. Vi setter opp salene etter ønsket bordoppsett, småbord, langbord, kambord eller runde bord. Ønskes en stor fest med aktiviteter og underholdning, kan vi være behjelpelige med å skaffe dette også. På hotellet tilbyr vi blant annet: Isskulpturering, ulike teambyggingsaktiviteter, enten innendørs eller utendørs. Vi kan også arrangere vin/øl-kurs, krimgåter, og mye annet.

Isskulpturering på Gardermoen

Forsvarets Flysamling ligger rett ved siden av hotellet og her kan vi arrangere en omvisning med aperitf hvor man får se gamle fly som ble brukt under annen verdenskrig. Videre ligger Army days ikke langt i fra hotellet, hvor deltakerne kan kjøre tanks, kjøre ATV og skyte med sniper blant mange andre ting. Vi er også behjelpelige med å booke inn musikk, stand-up og dansere for å nevne noe.

Selskap med overnatting

Vi har 233 rom, hvorav 80 rom stod helt nye i 2018 med design i duse skandinaviske fargetoner. Velg mellom standard, superior, familierom eller junior suite (les mer om våre gjesterom og bestill). Vi har gratis wifi og kaffe- og tefasiliteter på alle rom. Hotellet er familievennlig, med plass til inntil fem personer i familierom. Perfekt for familier som skal ut og fly fra Oslo lufthavn! I tillegg har vi lekerom med hoppeslott i alle skoleferier.

Hotell på Gardermoen

12 møterom, egen bar, restaurant, bankettavdeling, gratis parkering og eget fitnessrom. Shuttlebuss til flyplassen hvert 20 minutt. Velkommen til ditt fleksible hotell på Gardermoen!

css.php