-

Hvorfor velge Park Inn by Radisson?

Du har valgt et reisemål, en dato, hvem du skal reise med og… hmm. Hvor skal du bo?

Med så mange alternativer, må du tenke deg om. Ønsker du bo å i nærheten av transportalternativer? Eller kanskje i nærheten av byen? Kanskje du ønsker god utsikt fra rommet. Det er mye å ta hensyn til allerede FØR du tenker på prisen.

Park Inn by Radisson gjør det enkelt. Vi gir deg en blanding av rimelige, velplasserte kvalitetshoteller på favorittstedene dine. Utforsk hotellene før du bestiller for den kommende ferien.

Kunstnerbyen Amsterdam

Du VET at du har noe å se frem til når du bestiller et rom på Park Inn by Radisson Amsterdam City West. Hagen på hotellet ser ut som en herlig blanding av Lewis Carrolls Alice i Eventyrland og Salvador Dalis berømte smeltende klokker.

På hotellet blir du møtt av en regnbueopplyst heis og våre egne pastellfargede sykler, som du senere vil bruke på en sykkeltur i Amsterdams brosteinsgater. Rommet ditt er en utvidelse av dette morsomme, lyse og fargerike designet, ikke bare på grunn av den flotte utsikten over hagen, men også på grunn av de buede rommene og sengerammene med LED-lys.

Når du har kommet deg på plass og fått i deg en cocktail eller et måltid, kan du dra til sentrum av byen med tog, trikk eller T-bane, som alle ligger rett i nærheten. Du kan også ta toget rett til Schiphol flyplass, som betyr at du slipper alt av stress fra øyeblikket du ankommer.

Drømmer i Dubai

På vei til Dubai? Velg et hotell som gir deg flott utsikt, lett tilgang til aktiviteter og en av de mest ettertraktede fasilitetene i et land med ekstrem varme – gode klimaanlegg som kjøler deg ned! Park Inn by Radisson Dubai Motor City. Som navnet antyder, befinner hotellet seg i Motor City med utsikt over racerbanen Dubai Autodrome. Her har du spennende utsikt over en racerbane på den ene siden og rolig utsikt mot silhuetten av Dubai Marina på den andre.

Selve hotellet er fullt av utrolig design fra billøp, deriblant en rød Ferrari som henger i lobbyen, opplyste felger og veggdekor med flerfargede dekk. Rommene er lyse og romslige, med fantastisk utsikt, spesielt hvis du bestiller et superior-rom. Men nok om innsiden … Vil du nyte varmen i Dubai uten å drukne i svette? Nyt forfriskninger i restauranten vår og ta en tur innom takbassenget vårt.

Ok, la oss kose oss i Dubai! Hvor skal vi dra først? Hva med Dubai Mallen ørkensafari eller Burj Khalifa, som alle ligger kun 20 minutter unna med bil. Eller kanskje Dubai Miracle Gardens, kun 11 minutter unna. Det er så mye å se, men heldigvis har vi en rekke guider du kan følge slik at ferien blir perfekt.

Skjulte skatter i Sotsji

Skal du til Sotsji? Da kan du bo på et nydelig feriested som ligger skjult mellom skoger, snøkledde fjelltopper og perfekte skibakker. Ta en titt på Park Inn by Radisson Rosa Khutor, et hotell i nydelige omgivelser hvor du har muligheten til å stå på ski, skøyter og snowboard samt ake og kjøre hest og slede om vinteren. Om sommeren kan reisemålet by på fjellturer, ridning, sykkelturer, rafting og segway-turer i lokalområdet.

 

Interiøret er ikke noe mindre imponerende. Rommet ditt har kanskje utsikt over elven, og du får også balkong når du bestiller et superior-rom. Etter en lang dag med utflukter, kan du hente deg inn igjen i vår Bierkeller bar og restaurant.

Utover å ta turen til selve sentrum av Sotsji kan du også besøke en rekke steder i Rosa Khutor, som OlympiaparkenWorld Aquarium og Sotsji-arboretet.

Rolige Reykjavik

Enten du reiser privat eller med jobben, finner du roen i Reykjavik. Derfor er flyplasshotellet perfekt for reisende som ønsker å vite at flyplassen, sentrum og noen av de beste attraksjonene på Island er rett i nærheten.

La oss begynne med hotellet, som skilter med romslige, støyfrie rom, bespisning på stedet og til og med et treningssenter. Vi tilbyr også konferanserom for de som reiser i jobbsammenheng.

Selv om du reiser med jobben, betyr ikke det at du ikke kan ha det gøy. Du kan dra inn til sentrum av Reykjavik, dra til de sorte sandstrendene, ta en tur ut på landsbygda for å se nordlyset eller reise en kort 20-minutters tur fra hotellet for å bade i den blå lagunen! Hotellet vårt er faktisk det nærmeste til lagunen, så her kan du være førstemann uti – DET er en skikkelig fotomulighet!

Ohoi Oslo!

Skal du reise til hovedstaden i Norge? Da kan du bo i stilige omgivelser i Oslo sentrum! Park Inn by Radisson i Oslo er det beste hotellet når du vil ha bekvemmelighet og moderne design. Interiøret er lyst og fargerikt, som reflekterer byen utenfor og … hotellrommet ditt. For eksempel, hvis du bestiller et superior-rom, får du en balkong med utsikt over byen, komplett med bord og stoler for ekstra avslapning.

Hva med en tur til byen? Vi anbefaler Nasjonalgalleriet, hvor du finner Skrik-maleriet, eller Det kongelige slott, kongeparets bolig. Du kan også nyte sjølufta ved å besøke Aker Brygge – en bryggekant med en rekke restauranter og butikker. Vi har også en lang liste over nordiske attraksjoner og opplevelser som venter på deg.

Her har du det, en håndfull spektakulære reisemål hvor du finner Park Inn by Radisson-hoteller du kan overnatte på. Se gjennom disse eller hundrevis av andre hoteller på nettstedet vårt og husk å tagge #ParkInn når du laster opp feriebildene på Instagram.

 

css.php