-

5 grunner til å velge Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West

Skal du ut og reise fra Oslo Lufthavn Gardermoen? Eller planlegger du kanskje en helgetur til Oslo? Med en sentral plassering nær flyplassen, er Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West et gunstig alternativ for overnatting enten du skal videre med fly til en annen by eller er tilreisende fra andre byer. Og selvfølgelig et ypperlig samlingspunkt om dere er flere som skal treffes fra forskjellige byer. Med en rekke aktiviteter å velge i på Gardermoen, så du kan fint tilbringe helgen her mens du bor hos oss.

Mange har også ugunstige flyavganger når de skal på weekendferie, eller ferie med venner og familie fra Gardermoen. Da er det godt å vite at du kan bo godt hos oss, kun 5 minutter fra flyplassen og få en bedre start og avslutning på ferien din. Uansett hva planen for turen er så er vel ingenting er vel som å koble av på et hotellrom og starte dagen med en deilig hotellfrokost. Her er 5 grunner til hvorfor du bør legge oppholdet til Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West.

1. Hyggelige og moderne rom

Våre nyrenoverte rom i behagelige farger vil gi deg et komfortabelt opphold. Velg mellom standard, superior, familierom eller junior suite.

park-inn-oslo-west-room-family

park-inn-oslo-west-room-standard-superior

2. Kun 5 minutter unna Oslo Lufthavn

Det er flere enkle måter å komme seg fra flyplassen til hotellet. Shuttlebuss til og fra flyplassen er tilgjengelig, og for deg som kommer med bil tilbyr vi gratis parkering.

«Gunstig plassert i nærheten av Oslo lufthavn. Dette hotellets beliggenhet er utmerket, bare en 5-minutters kjøretur med leiebil eller som et alternativt valg kan du ta flyplass-shuttlebuss fra hotellets inngang.» -MTan2014

3. Shuttlebuss går hvert 20. minutt rett utenfor hotellet

Første bussen går fra hotellet klokken 04.18, siden 04.38 osv. Fra flyplassen går bussen 10, 30 og 50 over hel time frem til 00.50. Bussen går fra holdeplass 39 og koster kr 70,- per voksen. Barn under 16 reiser gratis!

park-inn-oslo-west-shuttle-bus

4. Restaurant med små og store retter på hotellet

God mat er viktig for et bra opphold. I vår moderne restaurant serverer vi små og store retter fra klokken 18.00-22.30. Velkommen til en hyggelig atmosfære!

park-inn-oslo-west-restaurant

christmas-dinner

5. Den populære Park Inn-frokosten

Park Inn er kjent for sitt kreative og fargerike frokosttilbud. Hos oss kan du sitte ned og nye en lang og god hotellfrokost eller ta med deg noe på farten. Vi har også et alternativ for deg som skal grytidlig av sted. Fra klokken 04.00 byr vi på en enkel frokost med brød, pålegg og yoghurt.

hand-helds

«Mitt opphold på dette hotellet var flott. Stedet er tilgjengelig fra flyplassen med buss. Sengene var komfortable. Og frokosten var bare … wow. Jeg vil mest sannsynlig bo på dette hotellet hvis jeg må overnatte i Gardemoen igjen.» -Lance_Kerwin

Om du skulle ende opp med litt tid å slå i hjel på flyplassen, ta en titt på våre tips til 5 ting du bare må kjøpe på Oslo Lufthavn, Gardermoen.

Bestill ditt opphold i dag!

css.php