-

En nybegynnerguide til shopping i Dubai

Nyt shoppingparadiset Dubai ved å finne frem til alle de beste kjøpesentrene og handlestedene. Her er en kjapp guide til hvor du bør shoppe og hvorfor.

Verdens største: Dubai Mall

Dubai er synonymt med shopping, og med god grunn. Det er så mange alternativer når det kommer til å tilbringe en dag eller ettermiddag (eller uke for den saks skyld) med å dra kortet i bytte for alle de tingene du bare må ha. For de som kun besøker Dubai i en kort periode, eller ikke er sikre på hvor de skal begynne, har vi samlet informasjon i en kort guide om hvor å shoppe og hvorfor.

Dubai Mall exterior

Det åpenbare valget for shoppingopplevelser du aldri vil glemme er Dubai Mall. Denne enorme bygningen har verdens største i areal og huser absolutt alt du trenger for en spennende shoppingopplevelse, inkludert skøytebane, akvarium og flysimulator, dersom du skulle trenge det. Fashion Avenue i kjøpesenteret representerer nesten alle store moteikoner i verden og bugner av et mangfold av spisesteder og underholdningsområder. Hvis du legger turen til kjøpesenteret, bør du besøke Burj Khalifa før du reiser hjem og beundre den spektakulære utsikten. Inngangspartiet til verdens høyeste bygning ligger inne i kjøpesenteret og tilbyr en uovertruffen utsikt. Pass på at du bestiller billetter på forhånd og få et glimt av den nydelige Dubai-fontenen som danser ved foten av bygget.

Alt som glitrer ved Dubai Gold Souk

Hvis du liker smykker, kan du ta turen til Gold Souk og beundre mengden av gullklokker, armbånd, halskjeder og alt gullsmedene har å tilby. Når du trer inn blant de gullkledde veggene får du en følelse av å være i skattekammeret til de førti tyvene. Du finner garantert noe for enhver smak og pass på at du pruter på prisen.

De som foretrekker å kjøpe produkter som overgår verdien sin i gull, kan reise til det berømte kryddermarkedet i Deira. De små, trange gatene er stappfulle av alle tenkelige krydder og hvert skritt du tar gir innsikt i lokalkulturen.

Dubai Souk Gold Bracelets

The Walk i Jumeriah

Det er alltid fint vær i Dubai. Derfor vil du kanskje ta deg en tur ut og handle i The Walk. Jumeriah Beach Walk er kledd med sjarmerende, små lokalbutikker og internasjonale kjeder, som selger en blanding av håndlagede produkter og den velkjente kaffen fra Starbucks. Det er over 300 butikker, kafeer og supermarkeder langs ruten. Ta plass og nyt smakfulle retter mens bølgene slår mot land i bakgrunnen.

Mall of the Emirates Center

Mall of the Emirates

Trenger du en pause og ønsker å prøve noe nytt? Mall of the Emirates har ikke bare rike shoppingmuligheter, men også et eget innendørs skianlegg. Få opp energien etter besøk til favorittbutikkene, eller hvis du besøker Dubai med barna, kan du ta dem med til spillehallen Magic Planet og nyte spill og karuseller du aldri har sett før.

Denne utrolige strukturen er et perfekt sted å shoppe hvis du bor ved Park Inn by Radisson Dubai Motor City, da det ligger omtrent 20 minutter unna med bil. Du trenger ikke dra på handleposene over hele byen når du har hotellrommet rett ved siden av, så ta kontakt og nyt den sentrale beliggenheten under oppholdet ditt.

Park Inn by Radisson Dubai Motor City Lobby

 

css.php