-

Vår #innsider’s guide til ’vinter’-avbrekk

Selv om slutten-av-året-avbrekk ikke skrytes like mye av som sommerferiene, er de fortsatt morsomme og et flott tidspunkt til å slappe av. Det er tross alt hele verden å utforske! Så enten du vil kle deg varmt og våge deg ut i snødekkede landskap eller forlenge sommeren din i et varmt land – det finnes et sted som er riktig for deg!

Glem overvintring og kom deg ut i løypene i Rosa Khutor

Vinter trenger ikke bety grått og elendig, og vintersportsavbrekk trenger ikke være kompliserte. Pakk skiene og dra til Vest-Kaukasus for et ski og spa-avbrekk. Stå på ski rett ut av vårt Park Inn by Radisson Rosa Khutor og ut i løypene (ja, vi er så nær løypene) eller gå inn i det tilstøtende spaet for litt avslapping.

På samme måte er litt after-ski aldri en dårlig ting, og for ytterligere utforskning, dra ut i Sochi!

Rosa Khutor

Hold deg varm og tørr i Dubai

Dubai er et flott avbrekk hvis du vil unngå regnet, snøen og kulden! Bortsett fra å sole seg, er det så mye å gjøre Park Inn by Radisson Dubai Motor City er bokstavelig talt ved siden av en racerbane, så selv uten å forlate hotellrommet ditt vil du kunne se adrenalin-fylt action. Og mens vi snakker om adrenalin, kan du også hoppe i fallskjerm, kjøre over sanddyner i ørkenen, snorkle, og til og med stå på ski!

Men det er også sjansen til å slappe av og ha litt ’meg’-tid. Det er nok av spa og vakre hager, du kan ligge på stranden eller slappe av ved bassenget på hotellet vårt. For ikke å nevne ett av de beste kjøpesentrene i verden – Dubai Global Village.

dubai

Varm deg opp i Nice

Tenk vinter og du har en tendens til å tenke på å kle deg varmt og gå ut i et snødekket bylandskap. Legg den tanken bak deg og dra til Nice i Sør-Frankrike. Mens det kanskje ikke er tropisk midt på vinteren, kan temperaturer på 16 ⁰C nås i november/desember, med opptil 8 timer med solskinn. Ja, SOLSKINN. I tillegg er flyvningene vanligvis rimeligere og du kan utforske denne millionærenes lekeplass med færre mennesker enn i høysesongen om sommeren. Vårt Park Inn by Radisson Nice Airport Hotel ligger praktisk til ved siden av flyplassen for raske besøk! Opplev gamlebyen, den nye byen, den brede stranden, og dra til og med til Monaco.

Nice

Hold deg avkjølt i København

København er en fantastisk by hele året. Med kultur, mat i verdensklasse og shopping overalt er det noe for alle der, men om vinteren er det enda mer som foregår. Det er mange festlige markeder og deilig gløgg å varme deg på i november og desember. København arrangerer også masse aktiviteter for barn om vinteren (vil noen bygge med Lego?). For større barn er det nok av barer, restauranter, vakre bygninger og museer å få med seg. Varm deg opp på vårt Park Inn by Radisson Copenhagen Airport Hotel.

Copenhagen

Tilbring kvalitetstid i Quito

Selv om det ikke er sommer i Equador i november/desember, har landet likevel behagelige temperaturer og dette regnes som den beste tiden å utforske Quito, fjellene og til og med Galapagosøyene! Ja, Quito-flyplassen er 1 av 2 flyplasser som flyr til Galapagosøyene. Men før du flyr av gårde, opplev Quito selv – den er en skjult juvel full av moro. Først og fremst kan du dra til den faktiske ekvator-linjen, klatre opp et fjell, klappe alpakkaer, nyte et rikt natteliv og se noen vakre, fargerike gater. Park Inn by Radisson Quito er godt plassert for alle dine Quito-aktiviteter.

Ecuador, Quito

Dykk inn i Budapest

Hvis sommer er for å ligge på stranden, er vinter for å utforske og suge til deg litt kultur. Budapest er en levende by full av gammel sjarm og nytt raffinement. Sjekk ut det verdensberømte operahuset – en arkitekts drøm, eller gjør det fullt og helt, og gå og se én av dets utrolige operaer. Hvis mat er mer din ting, har Budapest nok av restauranter og fasjonable puber du kan glede deg over. Og hvis kulden blir for mye, ta et dypp i ett av byens termiske bad. Vårt Park Inn by Radisson Budapest-hotell er nært sentrum og har over 130 rom med høyhastighets internett.

Budapest in Winter

Enten du foretrekker de varmere klimaene eller å kjøle deg ned i de kaldere, finnes det steder rundt i verden som er perfekte for ditt slutten-av-året-avbrekk. Best av alt, det er vanligvis et Park Inn i nærheten som tilbyr verdi for pengene, flotte transportforbindelser og en komfortabel seng for natten.

css.php