-

De beste storbyferiene om våren

Vinteren var koselig, men det er på tide å komme seg ut av huset! Våren er tilbake sammen med behovet for sol, arrangementer du kan delta i, utflukter og kule aktiviteter.

Lyst på en spontan helgetur? Hva med en storbyferie med venner eller familie så dere kan riste av dere vinteren? Pakk bagen og gjør dere klar for vårens vakreste arrangementer. Det er mange å velge mellom! Trenger dere et hotell med en perfekt og sentral beliggenhet, i gangavstand fra de største arrangementene i byen, og med gratis Wi-Fi? Park Inn er der for deg. Si hei til vårturer med Park Inn by Radisson. Kom igjen, la oss ha det gøy!

Høyere! Raskere! Lenger! I Frankfurt

Lyden av latter ligger i luften over hele markedsplassen på Ratsweg. Det er tid for folkefestivalen «Dippemess» i Frankfurt! Fra 12. april til 5. mai 2019. Den mest populære folkefestivalen i Rhein-Main-regionen gir deg en helt spesiell følelse. Her finner du ville karuseller, skytebaner og spilleboder. Den herlige atmosfæren gjør at du ikke får nok. Du kan feste i festivalteltet og ta en spasertur gjennom Dippe-markedet med deilig «Ebbelwoi» (eplesider) og 1001 delikatesser … Mmm! Er du sliten, men fornøyd? Da er det på tide å gå tilbake til Park Inn by Radisson Frankfurt Airport Hotel. Ta bilde av pariserhjulet med Main i bakgrunnen, post det på Instagram og nyt en avslappende drink i loungen. Perfekt!

 Spring festival munich frankfurt

Vår i Stockholm

Det er ingen som nyter våren mer enn svenskene. Den tøffe, kalde vinteren er endelig over, og Stockholm våkner til liv. I løpet av april og mai kommer også kafékulturen tilbake, noe som betyr at du kan slappe av ute i frisk luft. Våren er dessuten den perfekte tiden på året til å besøke skoger og parker, og for den som liker naturen er det mange turstier å utforske.

Har du lyst til å oppleve selve Stockholm by? Gjør det fra en kajakk! Fra mai kan du utforske denne flotte byen (kalt Nordens Venezia) fra en kajakk. Byen har hele 57 broer som forbinder de 14 øyene, så det er antakelig den mest effektive reisemåten. Og hvis ferien faller sammen med 27. april, kan du oppleve en kulturell kveld på Kulturnatt Stockholm. En kveld med dans, musikk, kunst, mote og litteratur venter deg – helt gratis! For å bo sentralt, nær disse stedene og mange flere, velg Park Inn by Radisson Hammarby Sjöstad.

Stockholm-Gamla-Stan

Mer enn påskeliljer i Dubai

Dubai er ikke kjent for å gjøre ting halvveis, og det gjør de ikke om våren heller! Fra hager til sommerfuglfarmer og til og med en selvlysende temapark – her får vinteren ben å gå på! «Dubai Miracle Garden», verdens største blomsterhage, er åpen frem til 5. mai. Her finner du et fly, mange hus, slott, skulpturer og andre attraksjoner i riktig målestokk – laget av blomster! I tilknytning til denne attraksjonen ligger sommerfuglhagen, med det største antallet sommerfugler i en sommerfuglfarm. Det er et vakkert sted, og du kan se flere detaljer her.

dubai miracle garden

Hvis du liker hager som er litt mer «ut av en annen verden», kan du besøke Dubai Garden Glow. Den er åpen lørdag–torsdag fra kl. 16.00 til 23.00. Her får du en opplysende kveld fylt med fargerike strukturer og lysshow. Det er også en ispark, en kunstpark og til og med en dinosaurpark her! Hvis du ønsker å bo på et hotell som er like spennende, velger du Park Inn by Radisson Dubai Motor City. Hotellet ligger ved siden av F1-banen og noen av de beste kjøpesentrene som byen har å tilby.

Sightseeing i St. Petersburg

Våren er det perfekte tidspunktet for et besøk til St. Petersburg. Ikke bare vil russerne være på sitt gladeste (etter en lang og kald vinter), men du vil også kunne se det beste av det byen har å by på FØR turistene kommer om sommeren. Museene vil være stillere, og køene for å se palassene vil være kortere. Du får ofte utsikten helt for deg selv. Våren fører også med seg en rekke festivaler, feiringer og konserter, så hvis du vil ha en autentisk opplevelse i St. Petersburg, bør du komme i april eller mai. Trenger du et sted å bo? Heldigvis har vi fire hoteller du kan velge mellom: Park Inn by Radisson Pribaltiyskaya i St. Petersburg, Park Inn by Radisson Pulkovskaya Hotel & Conference Centre i St. Petersburg, Park Inn by Radisson Nevsky i St. Petersburg og Park Inn by Radisson Pulkovo Airport i St. Petersburg.

View of the Peterhof Grand Palace - Russia

Det er nice i Nice

Frem til 28. april kan du oppleve Festival des Jardins de la Côte d’Azur, og årets tema er «Drømmer fra Middelhavet». Fem byer (Nice er en av dem) arrangerer tre landskapsprosjekter, noe som betyr at du kan besøke hele 15 hageprosjekter. Etter hagebesøkene kan du spasere til kysten og beundre det glitrende, blå havet som strekker seg fra kyst til kyst. Fra våren av er det mange som slapper av på stranden til langt ut på kvelden. Alternativt kan du hoppe på bussen eller kjøre til Monaco for en smak av livet i de høyere kretser og en kunstfestival som går frem til 14. april.

Nice-aerial-view

For et praktisk hotellopphold som er like fargerikt som enhver hage, velg Park Inn by Radisson Nice Airport Hotel.

 Reis til tulipanene

Amsterdam er kjent for tulipanene sine, og i vårmånedene skuffer de aldri. Frem til 19. mai er Keukenhof tilbake. Årets tema er «Flower Power» med bakgrunn i det groovy syttitallet. Her kan du oppleve over 800 varianter av tulipaner og syv millioner blomsterløk, i tillegg til Tulip mania-utstillingen. Keukenhof ligger mellom Amsterdam og Haag, er enkelt å nå og lover en dag med moro.

Keukenhof Traditional old buildings and tulips in Amsterdam

Hvis du er på besøk i dette tidsrommet vil du også se en annen blomstring som prøver å stjele oppmerksomheten. I april og mai kaster almetrærne en konfetti av kronblader på gatene og i kanalene. Fra 21. april til 21. mai markerer Amsterdam dette med vårfeiringen Springsnow. Du kan spasere eller sykle rundt almeruten som går gjennom Amsterdam og finne mange billedskjønne steder underveis. For å bo på et hotell som tilbyr like mye karakter og farge, velg Park Inn by Radisson Amsterdam City West.

css.php