-

5 reisemål for naturelskere

Over hele verden finnes det bortgjemte lommer med uberørt natur. Steder der du kan få unike opplevelser og virkelig slappe av. Park Inn gir deg en omfattende liste over de mest fantastiske stedene i hele verden.

Rwanda – eventyr som tar pusten fra deg

Gå på ditt livs eventyr i Volcanoes National Park, der fjellgorillaer og marekatter bor. Turen starter tidlig om morgenen, men det er verdt det for å se disse fantastiske dyrene i deres naturlige miljø. Husk å nevne gorillasafarien når du bestiller overnatting på Park Inn by Radisson Kigali, så får du 10 % rabatt på romprisen.

Rwanda-Volcanoes-National-Park-Gorilla

Duqm – uberørt natur

Duqm har fantastiske fjell, daler og strender, perfekt for de som vil oppleve all mulig natur. Strendene er uberørte og har krystallblått vann. Rett og slett billedskjønt! Du kan også dykke og utforske undervannsgrottene.

Oppe i høyden kan du ta turen gjennom Karmah Pass-klippene eller vandre rundt den berømte Rock Garden for å se fantastiske, naturlige skulpturer. Det er kanskje en litt pussig blanding, men du kan se alt når du bor hos Park Inn by Radisson Hotel & Residence Duqm.

Ras-Madrakah-Duqm beach

Cape Town – natur for spenningssøkere

Cape Town er perfekt for spenningssøkere som vil ut i naturen. Her er det masse du kan klatre på, hoppe fra og kravle under! Som å klatre i Table Mountain, rappellere ned igjen, gå på tur i Devil’s Peak og besøke Cape Town Surfing for å få en opplevelse på bølgene. De fryktløse kan til og med dykke med haier. Æææææh!

Men selv de fryktløse spenningssøkerne må hvile av og til, og det finnes knapt noe bedre sted for det enn på et av våre Park Inns. Velg enten Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore eller Park Inn by Cape Town Newland – avhengig av hvilken aktivitet du ønsker å ha nærmest.

Cape-Town

Sárvár – naturlige innsjøer og øyer

Sárvár er et supert sted for å se flora og fauna. Besøk Arboretum for å se nydelige rododendroner, staselige trær og flere 100 år gamle plataner. Ro-entusiaster setter pris på øvre del av elven Rába, beliggende mellom Szentgotthárd og Sárvár. Både besøkende og fastboende setter pris på rådhusets ringende klokke, fontenelys og vannshow. Området har flere innsjøer som er forbundet med 5 broer og 5 øyer. Her kan du både ro og fiske, og om vinteren er det mulig å gå på skøyter. Denne sunne ferien kan avrundes på Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa – for litt ekstra avslapping og noen flere flotte bilder.

pool-spa-park-inn-sarvar

Island – pittoreske laguner

Hvis du tar en titt på Island som ferieland, finner du garantert bilder av den vakre og verdensberømte blå lagunen. De uberørte bassengene ligger svært tett på Park Inn by Radisson Kaflavik Airport, så det er perfekt når du er på kort besøk eller bare mellomlander på Island. I tillegg bør du få med deg attraksjoner som snorkling og dykking, spesielt i vann som er så klart som dette!

reykjavik-fissure-Thingvellir-National-Park

Naturen viser seg virkelig i mange forskjellige former, og hvis du er en vinterelsker, kan du kanskje vurdere et skisted? Uansett kan du oppleve noen eller alle favorittene dine med Park Inn. God tur!

 

css.php