-

De beste strandreisemålene

Strender er herlige, ikke sant? Enten du vil surfe, snorkle eller dykke … eller bare ligge og sole deg i den varme sanden. Det er enda bedre når du vet at hotellet ditt ligger like i nærheten. Ingen timelange turer i biler, dekket i kløende sand. Aldri mer drassing på digre, oppblåsbare badeleker gjennom byen på vei til stranden. Park Inn har hoteller verden rundt, tett på de aller beste strendene.

Matazlán på Mexicos vestkyst – billedskjønt

Matazlán har alt en solslikker kan ønske seg av en strand. Vakre, svaiende palmer, krystallblått vann og sandstrand helt uten småstein. Det er overhodet ikke merkelig at folk velger denne stranden når de skal slappe av. Det aller beste er at Park Inn by Radisson Mazatlan ligger helt i vannkanten. Det har til og med direkte adgang til havet og to nydelige bassenger kun for gjestene. Utenfor stranden ligger en flott vannpark for hele familien – Aquatic Park Mazagua. Der finner du også den pastellfargede gamlebyen (i tilfelle du ønsker å strekke litt på beina).

Coastal-mazatlan-Mexico

Duqm i Oman – sand overalt

Trekk vekk fra turistene og gå på uberørt sand i Duqm. De stille og billedskjønne strendene kommer til å lindre stress i samme tempo som iskremen din smelter. Her er det mange strender, så du kan slappe av på et nytt sandleie hver eneste dag du er her. Du kan dra nytte av lett adkomst til alle strendene og lagunene på dette fantastiske reisemålet når du bor hos oss på Park Inn by Radisson Hotel & Residence Duqm.

Ras-Madrakah-Duqm beach

Yas Island – bortenfor stranden

Vil du har en mer fartsfylt strandtur? Legg turen til Yas Island i Abu Dhabi for å snorkle. Yas-øya har mange temaparker, fritidssentre og designerbutikker. Men vi er her for å snakke om strendene. Og Abu Dhabi leverer. Med snorkel og oksygentank kan du utforske det klare, blå vannet og oppdage fargerike fiskestimer og koraller. Det finnes mange dykkerskoler, som Al Mahara Diving school og Emirates DiversPark Inn by Radisson, Yas Island Abu Dhabi ligger på dørstokken til begge disse skolene, bare noen få minutters gange unna.

Persian Gulf crystal clear water

Købehavn – fartsfylte strender

Du tenker kanskje ikke på København når du er på utkikk etter strender. Men dette er det perfekte stedet hvis du ønsker å kombinere strandferie med byferie. Bare 5 kilometer fra sentrum finner du Amager strandpark. Den varme, myke sanden inviterer til soling, svømming og til og med strandfester! Smukfest i august, Oktoberfest i september-oktober og for å kjøle litt ned: Yogafestivalen i august. Uansett kan du bo på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport Hotel for et stressfritt opphold med enkel tilgang til alt som handler om strand!

Copenhagen sunny beach

Pakk svømmebriller, håndkle og solkrem, så sees vi!

 

css.php