-

De beste strandreisemålene

Strender er flotte, ikke sant? Enten du vil surfe, snorkle, dykke … eller bare ligge på den varme sanden og sole deg. Det som er enda bedre, er å vite at hotellet ditt er kjempenært. Ingen grunn til å gå gjennom vinterdepresjonen, for Park Inn har steder over hele kloden – spesielt på den sørlige halvkule, som er nær de beste strendene!

Luksuriøse strender i Dubai, selvfølgelig

Denne byen var kanskje en gang bare ørken, men i dag er Dubai, med sine ruvende skyskrapere og strandbarer, det nye populære stedet for vinteren. Gjennomsnittlige temperaturer i november og desember faller ikke under 25°, noe som gjør den til et perfekt sted for å bade i sjøen.

Dra til den nærmeste stranden fra Park Inn by Radisson Dubai Motor City, Marina Beach. Enten du vil ligge i solen eller plaske i vannet, kan du gjøre det her. Mange vet det kanskje ikke, men havet rundt Dubai er fullt av diverse vrak som kan ses på et arrangert dykk med Divers Down. Opplev det fantastiske marinalivet og skipsvrakene under vannet og føl deg som en fri fisk under havoverflaten selv!

Marina Beach Dubai

Solbading i Tyrkia – nærmere bestemt Istanbul

Hvis du er på utkikk etter å ta en rundtur på møtepunktet mellom Asia og Europa, er Istanbul stedet å dra til! Byen har en kyst kledd med vakre og uberørte strender som praktisk talt roper ut navnet ditt. Når du bor på Park Inn by Radisson Istanbul Odayeri, er du praktisk plassert en 30-minutters biltur fra Burc Beach.

Dette 1 km lange, solfylte paradiset er det perfekte stedet å drive vannsport som kitesurfing, katamaranseiling og til og med å surfe de store bølgene ut til havs. Hvis du foretrekker en avslappende stund med å dovne deg i solen, er Park Inn Odayeri utstyrt med et svømmebasseng og solstoler du kan slappe av på.

 Burc Beach Istanbul Turkey

© @ishootwithlove / Instagram

Søte skapninger på Cape Towns strender

Det er umulig å tenke på en vinterutflukt uten at Cape Town dukker opp. Den ligger tross alt på den sørlige halvkule. Dra til Cape Town og bruk tiden på å beundre alles favorittbeboere – pingviner!

Boulders Beach kan du dyppe føttene i vannet og se verden (og pingvinene) snurre rett foran deg. Mens du er der, kan du finne komfortabel og stilig overnatting på Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore, som har naturskjønn og vakker utsikt over byen.

Strender er herlige, ikke sant? Enten du vil surfe, snorkle eller dykke … eller bare ligge og sole deg i den varme sanden. Det er enda bedre når du vet at hotellet ditt ligger like i nærheten. Ingen timelange turer i biler, dekket i kløende sand. Aldri mer drassing på digre, oppblåsbare badeleker gjennom byen på vei til stranden. Park Inn har hoteller verden rundt, tett på de aller beste strendene.

Boulders Beach Cape Town South Africa

 

Duqm i Oman – sand overalt

Trekk vekk fra turistene og gå på uberørt sand i Duqm. De stille og billedskjønne strendene kommer til å lindre stress i samme tempo som iskremen din smelter. Her er det mange strender, så du kan slappe av på et nytt sandleie hver eneste dag du er her. Du kan dra nytte av lett adkomst til alle strendene og lagunene på dette fantastiske reisemålet når du bor hos oss på Park Inn by Radisson Hotel & Residence Duqm.

Ras-Madrakah-Duqm beach

Pakk svømmebriller, håndkle og solkrem, så sees vi!

 

css.php