-

De 5 beste familieferiene med barna

Det er ikke lett å finne morsomme reisemål som hele familien kommer til å like. I stedet for den endeløse letingen på nett og i reiseguider, kan Park Inn hjelpe dere med å finne den perfekte ferien som hele familien vil nyte. Enten du vil reise langt vekk eller nyte en kort, deilig ferie, vil denne guiden tilfredsstille alle i familien din.

Antwerpen – for tegneserier og skapninger

Antwerpen mangler ikke noe når det gjelder moro og aktiviteter, så dette er et flott reisemål for familien. Øverst på listen bør det stå tegneserier. Det er en av Belgias mest populære eksportvarer, og de har fått sin egen fornøyelsespark. Parken ønsker å gi unike opplevelser til hele familien, fra smurfene til Lucky Luke.

Hvis du føler deg eventyrlysten, kan du ta turen til en av de eldste dyreparkene i verden. Den ligger bare noen få minutter fra Park Inn by Radisson Antwerpen. Kanskje får du et glimt av den nyfødte gorillaen Mayani? Byen har også et fint sentrumsområde med mange parker, markeder og museer. Du kan til og med finne en skatt i flanderns hovedstad, som også er kjent som diamantbyen.

Antwerp City Center

Manchester – for kultur og utforskning

Dersom familien din liker å utforske byer, kan Manchester være det perfekte reisemålet for en helgetur. Fordyp dere i kulturen på Manchester Art Gallery. Og opplev konsertstedene som er formet av talløse band fra Manchester, som Antwerp Mansion. Det er også mange turer dere kan dra på, og butikker dere kan utforske. Uansett hva dere velger å gjøre mens dere er der, er det godt å vite at Park Inn by Radisson Manchester City Centre bare ligger en kort gåtur unna, og vi har mange forslag til hva dere kan gjøre i Manchester.

Manchester

Katowice – for fine utsikter og aktiviteter

Park Inn by Radisson Katowice ligger i utkanten av den enorme og frodige Silesia-parken, og kombinerer på den måten en nydelig utsikt med perfekt plassering. Bruk en hel ettermiddag på å utforske parken og dens mange severdigheter. Besøk Silesian Zoological Garden, test klatreferdighetene dine i Silesian Rope Park eller nyt utsikten fra den 15 meter høye kabelbanen Elka.

Central square of Katowice in dramatic sunset.

Cape Town – for endeløs familiemoro

Cape Town er et flott reisemål for familier, og spesielt barn, både sommer og vinter. Innendørs trampolinehopping i Claremont er supert hvis du har energiske barn som trenger å bruke litt energi på trampoliner fra vegg til vegg. For de mer teknisk interesserte er det mulig å fordype seg i Planetarium og Digital Drome. 360° stjernetitting og historier om verdensrommet. På samme måte kan dere oppleve friluftslivet med de mange turene, gårdene og akvariene som ligger rundt Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore.

Cape-Town-Table-Mountain

Dubai – for motorsporttilhengere

Dubai er kjent for å like superbiler og skyskrapere, men er faktisk også et flott reisemål for hele familien. Hvis du liker billøp, bør du bo på Park Inn by Radisson Dubai Motor City, siden den har utsikt til Dubai Autodrome. Dine små kan få prøve å suse rundt på Dubai Kartdrome. Det finnes også en golfbane for de som liker å holde aktivitetsnivået litt roligere.

Park Inn Dubai motor city Hotel lobby

Disse stedene passer garantert alle familier, enten de er naturelskere, spenningssøkere eller alt mulig imellom. Hvilket reisemål har du lagt til på listen din?

css.php