-

De 5 beste byene å besøke i år

Du kjeder deg aldri i byen, og spesielt ikke i en by du ikke kjenner fra før! Fra skyskraperne til de små kaffebarene, fra museene til parkene. Det er alltid noe du kan utforske, se og gjøre. Men hvilke byer er det best å besøke? Park Inn byr på våre toppvalg når det gjelder livlige, travle byer som gjør at du vil tilbake for å oppleve mer.

St. Petersburg – instagrammernes by

Denne russiske byen er en instragrammers drøm. Den har bygg i klare farger, gammeldags sjarm og masse du bare må se. Ta først turen over Palassbroen (når den er senket, selvfølgelig) over elven Neva. Broen forbinder byen med Vinterpalasset, og er en fin trasé fra den ene til den andre. Palasset er nydelig, enten du tar turen på dagtid eller venter til kvelden. Og det er vel verdt med en titt innenfor. Spesielt hvis du liker gullfarge. Ta også turen til byens hovedgater, som gjør St. Petersburg til både et historisk knutepunkt og en moderne by. Rossigate og Rubinsteingaten.

Avhengig av hva i byen du helst vil bo nærmest, kan du velge å bo på enten Park Inn by Radisson Pribaltiyskaya Hotel & Conference Center eller Park Inn by Radisson Pulkovskaya Hotel & Conference Centre St. Petersburg.

St.-Petersburg-sunset-Cathedral-and-bridge

Tallinn – god mat og fine ting å se

Denne østeuropeiske byen er perfekt for en helgetur. Start dagen med en tradisjonell estisk frokost. Den består av ALT som er godt i verden (blodpølse, blodpudding, ostemasse og svart brød) … eller velg pannekakene. Så er du klar til en tur til havet. Der kan du spille volleyball eller vandre langs kysten. Hvis du liker å fotografere, legg turen til St. Katarina-passasjen, en nydelig, middelaldersk passasje som bringer deg tilbake til det 15. århundret. For enkel adkomst til alt det som er nevnt her, og masse mer, velg Park Inn by Radisson Central Tallinn.

Old-town-of-Tallinn

Berlin – byen med de flotte utsiktene

Har du lyst til å besøke et sted med rik historie og en flott kulturscene? Da er den tyske hovedstaden noe for deg. Bare ved å vandre målløst rundt vil du mest sannsynlig snuble over steder du kjenner igjen fra filmer. Hvis du er målrettet, finner du Checkpoint Charlie fra 1980-tallets Bond-film «Octopussy»! Mange av disse stedene ligger i nærheten av Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel. Hvis du bor hos oss, kan du nyte den spektakulære utsikten over hele byen.

berlin-sunset-skyline-view-from-deckchair-toward-TV-tower

Baku – det beste fra begge verdener

Klarer du ikke å velge mellom en gammel og en ny by? Velg begge deler med Baku. Besøk det mange tusen år gamle Jomfrutårnet i Bakus gamleby. Besøk også museet som ligger inni. Motsatt er Flammetårnet et helt nytt innslag i byen, og lyser opp om natten. Opplev teppene, som er Bakus stolthet og glede! Aserbajdsjan teppemuseum må du bare få med deg. Og selv om disse teppene ikke kan fly deg rundt i byen, ligger Park Inn by Radisson Baku så tett på alt som skjer at du slett ikke trenger det!

Flame-Towers-Baku-Azerbaijan

Poznań – den flerfargede byen

Som et bevis på at gammelt også kan være kult, ligger Poznań som en flerfarget, mangefasettert by med masse farger og enda mer personlighet. Alt, også Park Inn by Radisson Poznań, ligger innenfor gangavstand. Ta turen til den sjarmerende gamle markedsplassen eller de store palassene og kjøpmennenes hus, som står der som flotte eksempler på renessansens arkitektur. Om kvelden kan du nyte øl og musikk i gamlebyen.

Poznan-old-market-square

Hvilken by får deg til å pakke kofferten? Fortell oss hva du synes!

css.php