-

Våre topp 10-reisemål du kan bestille under Dream Deals

Når det finnes over 1000 spennende steder å dra, er det ikke alltid enkelt å gjøre et valg. Vi har laget en topp 10-liste over byer fra hele verden!

Oslo

Oslo, Norges hovedstad, er et must på enhver bucketliste. La en overflod av grøntområder og de mange museene i byen inspirere deg på dagtid, og la et livlig uteliv tenne deg om kvelden. Besøk Oslo og bo på Park Inn by Radisson Oslo.

Oslo

 

Johannesburg

Sør-Afrikas største og uten tvil mest livlige by venter på deg. Legg turen til Johannesburg i vinter og utforsk Afrika! Du vil finne en blanding av kunst, shopping, historie og massevis av koselige kafeer på veien. Bo komfortabelt på Park Inn by Radisson Sandton.

Johannesburg

Dubai

Dubai har en spesiell summing og energi som kun kan oppleves i denne byen. De spektakulære tårnene og bygningene skaper et helt unikt bylandskap. Bo i hjertet av moro og underholdning på Park Inn by Radisson Dubai Motor City.

Dubai skyline

Moskva

Russlands hovedstad er fylt med historie og moderne, levende kultur. Det er ikke merkelig at folk besøker denne byen, spesielt når den er opplyst av lys og hvit snø. Opplev den selv mens du bor på Park Inn by Radisson Sadu Moscow.

Moscow Christmas market street

Stockholm

Besøk Sveriges hovedstad og nyt en spennende byferie. Mote, design og kultur venter på deg sammen med en rekke trendy restauranter og en spennende atmosfære. Nyt Stockholm og bo på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad.

Stockholm Dream Deals

Amsterdam

Amsterdam er et flott sted å bruke litt fritid. Den nederlandske hovedstaden byr på hyggelige mennesker og fargerike gater. Spaser langs kanalene, nyt kafeene, eller bare ta inn litt nederlandsk kunst og design. Planlegg turen din i dag, og bo på Park Inn by Radisson Amsterdam City West.

Amsterdam Christmas lights

Brussel

Brussel er favorittreisemålet til tilhengere av øl og sjokolade med sans for det beste, samt for reisende som liker å utforske bemerkelsesverdige eksempler på art nouveau-arkitektur og vakre parker.

Brussels Dream Deals

London

Det finnes noe for alle og enhver i pulserende London. London er en global hovedstad som byr på shoppingmuligheter i verdensklasse og noen av verdens mest ikoniske attraksjoner. Besøk London!

London Tower Bridge

Cape Town

Cape Town gir deg den perfekte balansen mellom urban livsstil og solfylt strandmoro. Nyt cocktailer og utsikten på takterrassen med utsikt over Table Mountain på Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore.

Cape Town

Dubai

Dubai har en spesiell summing og energi som kun kan oppleves i denne byen. De spektakulære tårnene og bygningene skaper et helt unikt bylandskap. Bo i hjertet av moro og underholdning på Park Inn by Radisson Dubai Motor City.

Dubai skyline

 

css.php