-

Din mulighet til å utforske byer med Park Inn!

Noen utsikter er det verdt å bestille tidlig for, er du ikke enig? Det er lite som slår følelsen av å sjekke inn på et hotell i en by du aldri har vært før. Du går opp på rommet, trekker fra gardinene og møter en fantastisk utsikt over byen. Vi tar en titt på Park Inn-hotellene som tilbyr gjestene den beste utsikten fra rommet!

Sommerutsikt i Stockholm

Tenker du på å besøke Stockholm? Du trenger ikke å dra om vinteren for å se Sveriges skjønnhet. Ta Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad for eksempel. I sommermånedene kan du åpne opp vinduene til den vakre utsikten over kanaler, båter og ferger. Stockholm sentrum er bare en kort tur unna, og det samme er Hammarbybacken skibakke, som er et populært sted å gå tur og nyte utsikten over byen om sommeren.

Park inn By Radisson Stockholm Hammayby Sjostad hotel room view by @iamemilytoledo

© @iamemilytoledo / Instagram

Fantastiske Amsterdam

Enten du planlegger å delta i Pride-paraden, sykle rundt de brosteinsbelagte gatene eller danse gjennom tulipanene, får du garantert en god ferie i Amsterdam. Byen i seg selv er vakker, spesielt når våren kommer, og det er mange arrangementer å delta på. I Amsterdam kan du bo på fargerike Park Inn by Radisson Amsterdam City West. Enten du ser ut på byen eller inn i paviljongen, kommer du ikke til å bli skuffet når du trekker fra gardinene.

Park Inn by Radisson Amsterdam City West hotel room view by @amare.pblo

© @amare.pblo / Instagram

Se ut på Motor City

Lyst på et rom med den ultimate utsikten? Bo på Park Inn by Radisson Dubai Motor City. Med beliggenhet ved siden av Dubai Autodrome får du utsikt over racerbanen fra hotellet vårt. Du er også rett ved First Avenue Mall, et av de beste kjøpesentrene. Herfra er du nær Dubai Sports City, Dubai Miracle Garden og mange shoppingmuligheter.

Park Inn by Radisson Dubai Motor City hotel room view by @alainajanepacker

© @alainajanepacker / Instagram

Vakre St. Petersburg

Hvis du vil ta en storbyferie om sommeren, gå for St. Petersburg. Hvorfor? Byens skjønnhet og arkitektur er i en klasse for seg. Hvis du leter etter et sted der du kan se på alt det vakre mens du hviler, velger du Park Inn by Radisson Nevsky St Petersburg Hotel. Fra vinduene ser du vakre, utsmykkede bygninger, og du er bare noen meter unna mange attraksjoner. Eremitasjen, Isakskatedralen og Stockmann kjøpesenter, for å nevne noen.

Park Inn by Radisson Nevsky St. Petersburg Hotel room view by @seta_tigra

© @seta_tigra / Instagram

Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore

Cape Town, også kjent som Moderbyen, er en vakker by på sørkysten av Sør-Afrika. Innbyggerne i Cape Town nyter vakker sjøutsikt og fantastiske landskap, men én ting skiller seg ut: Fjellet Table Mountain reiser seg høyt over byen og skaper en ikonisk silhuett. Når du bor på Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore, kan du nyte denne imponerende utsikten fra hotellrommet!

Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore hotel view by @kurtjayjonas

© @kurtjayjonas / Instagram

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Berlin er en av de mest dynamiske og energiske byene i Europa. Selv om byen ikke har mange skyskrapere, er det to elementer i silhuetten som alle øyeblikkelig gjenkjenner som ikoner i Berlin. For det første, det høye TV-tårnet som står midt i byen. Og du kan ikke unngå å legge merke til Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel som ligger rett ved siden av. Alle gjesterommene på hotellet har fantastisk utsikt over byen.

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel room view by @sibel_black

© @sibel_black / Instagram

Har noen av disse utsiktene fått drømmene på gli? I så fall, hvorfor ikke bestille en reise dit i sommer?

 

css.php