-

Behagelige reiser til de beste Park Inn-flyplasshotellene

Ferier og jobbreiser kan være stressende, så det beste er å starte turen på en avslappende og enkel måte. Vi er med deg hvert skritt på veien og tilbyr hoteller med den beste plasseringen ved flyplassene, hvilket gjør innsjekking og alt annet du trenger å gjøre på flyplassen, både kjapt og enkelt. Det betyr også at du får litt ekstra søvn før reisen starter. Det er ikke bare plasseringen du kommer til å glede deg over. Med Park Inn kan du presse inn en treningsøkt i siste liten, for ikke å glemme all den gode maten med Park Inn Breakfast Buffet. Ta en titt på flyplasshotellene våre. Vi håper du finner et av dine neste reisemål på listen.

London Heathrow

London Heathrow er en av Europas største og travleste flyplasser. Det innebærer tilgang til mange flotte destinasjoner til fine priser! La ikke størrelsen bekymre deg før reisen. Park Inn by Radisson Hotel & Conference Centre London Heathrow står klar til å ta vare på deg, enten før eller etter flyturen din. Med basseng og en lekker restaurant på stedet kan selv den mest utslitte reisende komme seg på beina igjen i løpet av kort tid. Men det er ingen grunn til å skynde seg vekk fra området. Ta en titt på disse supre attraksjonene rundt London Heathrow!

Outside view of Heathrow airport

Brussel lufthavn

Brussel kalles ofte Europas hjerte, og det er ikke uten grunn. Det er Europas hovedstad, men også geografisk ligger byen godt plassert midt blant en hel haug med kule steder! Ta en titt på alle stedene du kan fly til på under to timer fra Brussel lufthavn!  Det er ingen grunn til å stresse hvis du flyr fra Brussel lufthavn, så lenge du bestiller en sleep and fly-deal på Park Inn by Radisson Brussels Airport! Du kan parkere bilen, sove og stå opp til en deilig frokost, og så kan vi til og med kjøre deg til flyplassen! Kan det bli bedre enn det? Og hvis du nettopp har landet i Brussel på en kjapp forretningsreise, kan du ta en titt i guiden vår over ting du kan gjøre rundt Brussel lufthavn.

Park Inn by Radisson Brussels Airport room

Oslo lufthavn Gardemoen

Du har mye godt i vente hvis du reiser til eller fra Oslo. I ekte skandinavisk stil står Oslo lufthavn Gardermoen klar til å ta imot sine gjester på den beste måten en flyplass kan! Du finner shopping i verdensklasse og smakfulle, nordiske godbiter. Ta en titt på denne guiden for å finne den perfekte gaven på Oslo lufthavn.  Få hvilt deg før eller etter reisen på Park Inn by Radisson Oslo Airport, som ligger kun en kort spasertur fra hovedterminalene.

Duty Free Shop at Oslo Gardermoen International Airport

St. Petersburg Pulkovo lufthavn

Pulkovo lufthavn er St. Petersburgs eneste aktive flyplass, og også den tredje mest travle i hele Russland! Så hvis du reiser til St. Petersburg med fly, kommer du gjennom denne flyplassen. Og vi venter på deg på Park Inn by Radisson Pulkovo Airport St. Petersburg. Hotellet ligger i gangavstand fra flyplassterminalene og alle transporttjenestene som forbinder deg til byen. Ta en titt på disse transporttipsene som kan hjelpe deg når du kommer til St. Petersburg.

airplanes at airport Pulkovo Russia Saint Petersburg

Frankfurt lufthavn

Hvis du reiser i Europa, er sjansen stor for at du er innom Frankfurt lufthavn. Dette travle knutepunktet i Tyskland betjener over 65 millioner reisende hvert eneste år, og antallet øker. Skal du mellomlande her? Bestill en natt på Park Inn by Radisson Frankfurt Airport og slapp av før eller etter flyturen din.  Du kan se vår guide til Frankfurt lufthavn her!

Frankfurt airport terminal

Du kan reise smart og komfortabelt når du sover og flyr med Park Inn by Radisson!

css.php