Tags: valentinsdag
-

De 6 beste reisemålene for valentinsdagen

Enten du har lyst til å overraske din kjære eller bare vil komme deg ut av byen for noen dager, så er valentinsdagen en perfekt unnskyldning for å komme bort fra den daglige rutinen og oppdage et nytt sted. Her er vår liste over de beste reisemålene i februar, uansett hvilken grunn du måtte ha til å reise.

1. Riga, Latvia

Flere og flere reisende velger å besøke Baltikum. Med rette, ettersom mange baltiske reisemål topper reiselistene overalt på internett i år. Det er lett å forstå hvorfor: Med byer som Riga tilbyr Latvia gammeldags sjarm i en moderne og levende by. Sett litt farge på valentinoppholdet ditt ved å bo på rimelige og sentrale Park Inn by Radisson Residence Riga Barona

Riga Latvia

2. Wien, Østerrike

Østerrikes hovedstad lokker særlig til seg reisende som er ute etter et morsomt, men samtidig sofistikert feriested. Her kan du utforske kulturelle attraksjoner som den historiske Stefansdomen og slottet Hofburg. Nyt en ettermiddag i dyreparken i Wien eller delta på en forestilling i operahuset Wiener Staatsoper. Hengi deg til lokal mat og ferske produkter på Nachmarkt, eller kjøp håndlagde suvenirer til å ta med hjem til venner og familie.

Horses Vienna

I en kosmopolitisk by som Wien er det alltid noe som skjer for de som besøker byen. Uansett hva du velger å gjøre, bør du ikke gå glipp av den wienske kaffehus-kulturen. Visste du at det finnes over 2500 kaffehus i Wien? Siden 2011 er de til og med oppført på UNESCOs verdensarvliste. Disse kaffehusene har intime lokaler for hyggelige stunder, men er også et sted der du kan la kreativiteten din få fritt utløp.

Når du bor på Park Inn by Radisson Uno City Vienna Hotel, er byens severdigheter og opplevelser aldri langt unna.

3. Praha, Tsjekkia

Den tsjekkiske hovedstaden Praha har noe for enhver smak. De koselige gatene, kafeene og butikkene er som hentet fra et eventyr. En av de mer romantiske måtene å besøke byen på er å ta en  tur med en veteranbil. De gamle gatene er perfekte til å bli kjørt rundt i en klassisk bil fra tidlig 1900-tallet. Du kan til og med få bilen til å hente dere på Park Inn Hotel Prague!

Prague Czech Republic Vintage Taxi© Rudolph.A.furtado / Wikimedia Commons

4. Dubai, De forente arabiske emirater

Dubai er et av de mest glamorøse og spektakulære reisemålene som finnes, med sine slående arkitektoniske landemerker som Burj Khalifa, vakre Burj al Arab og den enorme Palm Jumeirah-øya.Denne travle metropolen byr på alle typer aktiviteter, som sightseeing, shopping i verdensberømte kjøpesentre, vakre strender og de mest romantiske restaurantene.

Dubai boat trip© Visit Dubai

For par som søker litt spenning, er Dubai det perfekte stedet! Du kan utforske den endeløse ørkenen på kamelryggen, hoppe i fallskjerm eller ta en romantisk båttur rundt Dubai – flotte aktiviteter for en romantisk dag.

Bestill rom på eksklusive Park Inn by Radisson Dubai Motor City som ligger i bydelen Motor City i Dubai, ved siden av First Avenue Mall, Dubai Studio City og Dubai Autodrome.

5. Belfast, Nord-Irland

Belfast er det perfekte stedet for par som er ute etter spenning, men som samtidig har lyst til å slappe av og oppdage en travel by. Belfast er kjent for de kuleste nattklubbene, barer, shopping, utstillinger og en rekke utsøkte restauranter for enhver smak. For musikkentusiaster tilbyr byen et stort utvalg av lokale og internasjonale artister og band som holder konserter på fantastiske steder som Belfast Waterfront og Odyssey Arena.

Belfast Slemish Mountain© Tourism Northern Ireland

Etter å ha besøkt byen kan du ta en tur til Slemish-fjellet, som befinner seg en kort kjøretur fra Belfast. Der kan du nyte det vakre landskapet og den fantastiske utsikten over Nord-Irland.

Park Inn by Radisson Belfast Hotel ligger perfekt til i hjertet av Belfast, og er en flott base å utforske hele området fra.

6. Vancouver, Canada

Vancouver i Canadas British Columbia er kjent for vakker natur og vennlige mennesker. Det er derfor byen er en av våre favoritter for en valentinreise. Gå ikke glipp av en unik sjøflytur-opplevelse for virkelig å ta inn den fantastiske utsikten over fjellandskapet.Med alle de ulike turselskapene som finnes, er du sikret å få en god pris.

Vancouver Seair Seaplanes

Vel tilbake i byen kan du ta turen til bydelen Gastown, en av våre favoritter som har alt. Gastown er full av butikker og koselige puber, og er et perfekt tilfluktssted for par. Gastown har også mange historiske landemerker, så her kan du lære litt mer om Vancouvers rike fortid.

Personalet i resepsjonen på Park Inn & Suites by Radisson, Vancouver, BC er alltid glad for å kunne hjelpe deg med tips om spennende turer i området.

Top image © kudla / Shutterstock.com

css.php