-

Lokalopplevelse: Dansk brød og bakverk på Park Inn by Radisson

Du vet at fokus på lokale, ferske og sesongbaserte råvarer sikrer en unik kulturell opplevelse for deg og dine smaksløker. Å forstå hvor maten kommer fra gir opplevelsen mer troverdighet og tillit. Så la oss ta en titt på reisen til og historien bak disse danske brødene og bakverkene før de kommer frem til tallerkenen din. Frokost på Park Inn sender deg rett inn i armene på dine favoritter om morgenen.

Maten du liker når du reiser, bør gjenspeile landet og kulturen du er i og gi deg en deilig smak av tradisjon. Vårt mål er at hver bit i en bolle, hver munnfull ferskpresset juice og hver eneste kopp fersk kaffe skal være ditt første møte med byen du skal utforske. Når du er i Roma, så gjør som romerne, når du er i Berlin, vær som berlinerne, og når du er i Danmark, spis wienerbrød. Få en fullstendig dansk opplevelse på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport!

Copenhagen book breakfast Norwegian banner

 

Breakfast pastry

Park Inn by Radisson Copenhagen Airport gjør ting på en litt annen måte for tiden. Vi har tilført litt farge på frokostbuffeen. Du er invitert til et deilig, sprekt morgenmåltid med sunne retter og noen danske tradisjoner.

Warm breakfast

” Frokosten var oppholdets høydepunkt! Massevis av valgmuligheter med 5 forskjellige juicer, kaffemaskiner fulle av alternativer, en lang rekke teposer, massevis av brød og rundstykker å velge mellom, varm frokost, bakverk, skinker, oster, yoghurt, frukt og pannekaker. Utvalget var strålende … – Jessica S, TripAdvisor”

Hva er vel mer dansk enn et wienerbrød? Nærheten til det lokale bakeriet sikrer en ekte smak av Danmark med nybakte brød og bakverk. Bakt på gammeldags, tradisjonell og økologisk måte – vi garanterer en oppmuntrende frokostopplevelse som vil starte dagen din på beste vis.

Park Inn breakfast pastry

I tillegg til deilige søtsaker på morgenkvisten kan du glede deg over brødet du finner på tallerkenen din! Disse nybakte delikatessene, bakt i henhold til den ekte, danske surdeigstradisjonen, smelter i munnen som smør på varmt brød.

Disse nybakte delikatessene smelter i munnen som smør på varmt brød.

Med en frokostbuffé som ser ut som det du finner på et landsens kjøkken, er det vanskelig å tro at det er en livlig dansk hovedstad som venter på deg rett utenfor døren.

Breakfast Bread selection

Det nære forholdet mellom hotellet og bakeriet er utviklet gjennom gjensidig anerkjennelse av økologiske kvalitetsprodukter. Gjennom regelmessige konsultasjoner med bakeriet håndplukker kjøkkensjef Damian Zaleuski hver morgen de beste brødene og bakverkene med kjærlighet og omsorg.

Breaking bread

Så neste gang du er i Danmark må du komme og bryte brød med oss på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport!

Breakfast included Norwegian Banner

css.php