-

Dra på reise og nyt lokale oster til frokost for å få den helt store opplevelsen

Hos Park Inn by Radisson imøtekommer vi alle dine frokostønsker, uavhengig av hvor “ostete” de er. For å sikre en tvers igjennom lokal og meieri-rik opplevelse tilbyr vi en rekke lokale oster til frokost. Vi vet at det finnes to typer mennesker i denne verden; de som elsker ost og de som klarer seg fint uten. Men vi liker å tro at vi har noe til alle. Det finnes ikke to like oster. De kan være rennende eller faste, stinkende eller anonyme, gamle eller unge, importerte eller lokale, og du bør prøve alle sammen på Park Inn by Radisson.

Say cheese at Park Inn

Ost, akkurat som kaffe, later til å være en smak du gradvis må venne deg til. På samme måte som du aldri bør starte din karriere som kaffedrikker med en dobbel espresso, bør du ikke starte reisen blant verdens oster med en vellagret stilton. Et råd til nybegynnere er å starte lett, spørre mye, være forberedt på tilbakeslag og å la veien bli til mens du går. Start lokalt. Spis litt ost til frokost neste gang du er på reise.

We camembert fakes

Hellas har feta, England has stilton og Italia har mozzarella. Selv om varianter finnes over hele verden, er det ikke noe som slår de autentiske, lokale versjonene. Det finnes et Eiffeltårn i Las Vegas, en Frihetsgudinne i Paris og en Sydney Harbor Bridge i Beijing, men det er ingen grunn til å late som om de kan konkurrere med originalene. Gå alltid til kilden for å få en ekte opplevelse.

Brie cheese

Velg lokalt når du velger ost til frokost

Ekte og autentisk smaker alltid bedre, men det er mer enn bare en lokal smak. Det er også lokal tradisjon. I Frankrike baker de sin camembert med urter og hvitløk for en rennende og svært så syndig opplevelse. I Danmark liker de å blande det søte med det salte til frokost, og kombinerer en osteskive med litt syltetøy på brødskiva. Og i USA har de perfeksjonert den smakfulle kunsten det er å lage ostesmørbrød – helt perfekt som frokost på farten.

Cheese breakfast buffet

Hvis du er en av dem som allerede elsker ost og ikke kan få nok av det, vil det glede deg å høre at Park Inn by Radisson hever innsatsen med enda flere lokale og deilige oster til frokost, så du får muligheten til å smake autentiske delikatesser. Hvis du har spørsmål om spesielle ostedelikatesser, kan du ta kontakt med oss på Twitter @parkinn. Vi hjelper gjerne til.

Breakfast included Bike Norwegian banner

Cheese out!

css.php