-

Skaper av Park Inns frokostopplevelse: Kokk Damian Zaleuski

Vi presenterer Park Inn by Radisson Copenhagens mest lysende stjerne, kokken Damian Zaleuski. Hans utrolige personlighet og talent på kjøkkenet er umiskjennelig og beundringsverdig, og vi får ganske enkelt ikke nok av ham, vitsene hans og den deilige maten hans!

Damian har studert gastronomi i 6 år i Polen, og derfor kan man trygt si at han vet hva han driver med på kjøkkenet. Hans lidenskap for dansk mat og kultur er tydelig i Park Inn by Radisson Copenhagens frokostbuffet, som er full av lokale råvarer og danske smaker. Vi tok en prat med Damian om Park Inn by Radissons frokost og litt om hva som skjer bak lukkede dører. Her er fem gode grunner til å stikke innom Park Inn by Radisson Copenhagen Airport Hotel.

Breakfast included Acai bowl Norwegian banner

1. Vi er et lite land

Det er ingen hemmelighet at vi spiser med øynene og at presentasjonen er en del av den totale opplevelsen. Derfor har kokk Damian fokusert på tre-elementer på buffeen, så vel som urtedekorasjoner for å skape en fargerik, landlig følelse. Denne presentasjonen gjør at maten skiller seg ut og bringer litt dansk sjarm til den travle byen. Det er det beste fra begge verdener.

Cottage Cheese Park Inn

2. Gulrot på pinne

Park Inn by Radisson er kjent for å gi livet litt ekstra farge, og kokk Damian har tatt det et skritt videre ved å tilføre buffeen mer farge. Et av de fargerike tilleggene er den vakre – og like deilige – økologiske gulrotjuicen. Denne fargerike nytelsen er noe å legge til i listen over enkle frokostideer. Disse deilige juicene ferskpresses hver dag og treffer midt i blinken når du trenger et sunt shot. Selv om du ikke er en morgenperson, bør du vurdere disse gulrøttene på pinne – minus pinnen.

Park Inn pressed carrot juice

Frokosten var nydelig – lekre brød, kaker, kjøtt, egg, forskjellige juicer (inkludert gulrot), havregryn, frokostblandinger, ost og gourmet-te og -kaffe. -S H, TripAdvisor”

3. Spis wienerbrød i Danmark

Det er bare å innse det: Du kan ikke reise til Danmark uten å spise wienerbrød, og kokk Damian vet hva som skal til. Han har snust opp de beste kakene fra det anerkjente, lokale bakeriet Trianon i København. Dermed kan du nyte din autentiske, lokale søtsak til frokost. Denne familievirksomheten fra 1940-tallet leverer daglig sine godsaker til hotellet, og Damian og staben hans har også fått opplæring i den delikate danske kunsten med surdeigsbrødbaking.

Breakfast pastry

4. En krydderhilsen

Urtene er så mye mer enn bare en del av pynten. Det er krydderet som løfter frokosten din fra standard til enestående og som gir litt ekstra piff til både livet og måltidet.

Brie cheese

Disse multifunksjonelle urtene gir farge til livet og det lille ekstra til eggerøren eller osten. Litt mynte i vannet kan også gjøre underverker. Så når du prøver den lokale frokosten, kan du mer enn gjerne plukke med deg litt grønt samtidig.

Frokosten er vidunderlig: pannekaker med syltetøy eller marmelade, yoghurt med frokostblanding, egg og bacon, skinke og ost, grønnsaker og frukt, te og kaffe med småkaker samt forskjellige juicer. – Silvia D, TripAdvisor”

5. Kokk Damian Zaleuski

Chef Damian Zaleuski

Både livet og reiser handler om menneskene du møter. Park Inn by Radisson Copenhagen Airports frokostbuffet er Damians visittkort og en titt inn i hans innlevelse og lidenskap. Akkurat som buffeten, er han fargerik, varm og fylt av lokalt krydder. Han er virkelig vår Chef D’oeuvre og en del av det som gjør oss unike på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport. Nyt din lokale frokostopplevelse i København!

Copenhagen book breakfast Norwegian banner

css.php