-

Asiatisk frokost i Europa: Start dagen med en bolle varme nudler

Veien til en manns hjerte går gjennom magen. Tilsvarende går veien til alle kulturer gjennom maten. Fra krydret shakshouka i Midtøsten til luftige croissanter i Frankrike – vi er mette i både hjerter og mager! Selv om vi oppfordrer deg til å smake på landet du er i, er det velkjente valget noen ganger det riktige valget. Det er derfor vår Park Inn by Radisson-frokost blander inn ulike kulturer på morgenbuffeen, slik at du kan få en liten smak av hjemme – eller fra et helt annet sted.

Vi har for eksempel innført nudler på buffeen og i frokostopplevelsen din, slik at du kan nyte en asiatisk frokost mens du er i Europa. Våg å overraske smaksløkene dine, og start dagen med en varm bolle med suppe og nudler samt litt krydder.

Noodles selection at the Park Inn breakfast buffet

Breakfast included Cultural option Norwegian Banner

Så mange valgmuligheter

Vi liker å tenke på frokost som en kulturell opplevelse og en mulighet til å oppdage noe nytt før dagen egentlig begynner. Dette kan være en lokal, fersk smak, en smak hjemmefra eller en kjapp tur innom et helt annerledes sted, men vi ønsker å ha litt av alt for alle, slik at frokosten virkelig blir original og rikelig.

Vi dikterer ikke smak, og vi vil at du skal ha alternativer, men vi vil også at du skal kunne legge til ditt eget personlige preg og din egen smak. Så sett i gang, dryss noen urter på omeletten din. Eller hvorfor ikke forbedre nudlene dine med noen ekstra krydre fra Østen? Frokost trenger ikke smake det samme hver eneste gang, og det er bare fantasien din som setter grensene.

Park Inn noodles selection

Hell farger i livet og varmt vann på nudlene

Frokost hos Park Inn by Radisson er en fest for både øyne og mage, og fargene og de gode smakene er en lykkegaranti i seg selv. Vi inviterer deg til å se og smake på verden og prøve nye ting, men også til å minnes hjemme, selv om du er langt unna.

It's noodle time

Bowl of noodles at Park Inn by Radisson

For noen reisende er smaken av nudler og sriracha-saus en liten påminnelse om hjemme, mens det er både eksotisk og orientalsk for andre. På Park Inn ser vi det som en mulighet til å dele noe litt annerledes med gjestene. Bare tilsett kokende vann og et par krydderdryss, så kan du oppleve en smakseksplosjon. Hvis du har spørsmål om våre østlige løfter, kan du kontakte oss på Twitter @parkinn.

Breakfast included Cultural option Norwegian Banner

css.php