-

Våre topp 10-reisemål du kan bestille under Dream Deals

Dream Deals-tilbudet er nå over. Vær klar for neste runde!

Med over 1000 spennende steder å reise til er det vanskelig å velge. Vi har laget en liste over topp ti storbydestinasjoner verden rundt som du kan besøke med opptil 20% rabatt, som en del av Dream Deals-tilbudet vårt.

Moskva

Moskva, Russlands hovedstad, syder av historie og byr på et bredt spekter av moderne, pulserende kultur. Det er ikke rart at så mange besøker byen, spesielt når den er varm og ekstra fargerik i sommersolen. Opplev byen selv mens du bor på Park Inn by Radisson Odintsovo Moscow.

Saint Basils Cathedral Moscow

Stockholm

Besøk Sveriges hovedstad og gled deg til en spennende storbyferie. Opplev mote, design og kultur i tillegg til et bredt utvalg av trendy restauranter og kule vibber. Bli kjent med Stockholm og bo på Park Inn by Radisson Stockholm Solna.

Stockholm

Berlin

Hvis du er ute etter en spennende storbyferie i sommer, full av severdigheter, arrangementer og historie, er Berlin stedet for deg. I sommermånedene kan du besøke de mange monumentene, katedralene og palassene. Du kan til og med se hele byen fra toppen av hotellet vårt, Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz.

berlin-sunset-skyline-view-from-deckchair-toward-TV-tower

Nice

Nice blander gammel sjarm, moderne byliv og en vakker, blå kystlinje for å gi deg litt av alt i sommer. Enten du ønsker å spise fantastisk mat, la betalingskortet gå varmt på shopping eller paraseile over det glitrende vannet, gir denne franske byen deg mange alternativer. Hvis du synes Nice høres fristende ut, kan du bo på Park Inn by Radisson Nice.

Amsterdam

Det finnes ikke noe bedre sted å ta noen fridager enn Amsterdam. I den nederlandske hovedstaden kan du forvente deg sjarmerende mennesker og fargerike gater. Ta en spasertur langs kanalene, slå deg ned på en kafé eller opplev nederlandsk kunst og design. Planlegg turen i dag og bo på Park Inn by Radisson Amsterdam City West.

Oslo

Oslo oppleves best på en varm sommerdag. I tillegg til å nyte storbylivet kan du dra på fottur, sykkeltur, kajakktur eller seiltur – alt er tilgjengelig i Oslo. Bo i gangavstand fra alt på Park Inn by Radisson Oslo.

Cape Town

Cape Town gir deg den perfekte balansen mellom en urban livsstil og strandliv. Nyt noe godt å drikke og utsikten fra takterrassen vår mot ikoniske Taffelberg på Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore.

Cape-Town

Baku

Hovedstaden i Aserbajdsjan er vakker uansett vær, men i sommermånedene våkner byen virkelig til liv. Nyt den varme brisen fra Det kaspiske hav og opplev de fantastiske historiske palassene og tårnene som tar deg tilbake i tid. Etterpå kan du beundre de kjente Flammetårnene for en mer futuristisk følelse. Bo på Park Inn by Radisson Baku for å få både sjø- og byutsikt!

Glasgow

Skottland har ikke alltid dårlig vær, du vet det? Om sommeren kan du forvente deg varm sol, flotte grøntområder og en av de beste musikkfestivalene (Summer Sessions). I tillegg til et pulserende musikkmiljø, tilbyr byen et vell av historie, arkitektur og de vennligste innbyggerne. Bo på det vennligste hotellet i den vennligste byen når du besøker Glasgow, på Park Inn by Radisson Glasgow.

Bridge Over The Clyde

Dubai

Dubai har en helt spesiell energi som bare kan oppleves her. De spektakulære tårnene og bygningene skaper et virkelig unikt urbant landskap. Bo i hjertet av moro og underholdning på Park Inn by Radisson Dubai Motor City.

 

 

css.php