-

Våre topp 9-reisemål du kan bestille under Dream Deals

Dream Deals-tilbudet er nå over. Vær klar for neste runde!

St. Petersburg

Denne vinteren kan du utvide horisonten og utforske denne fantastiske russiske byen. St. Petersburg er rik på historie og kulturelle landemerker. Det er nok av utflukter å velge mellom for et par dager i byen. Bo sentralt og hvil ut på Park Inn by Radisson Nevsky St. Petersburg Hotel.

Berlin

Berlin har rikelig å tilby reisende som verdsetter historiske attraksjoner, parker og et uteliv ved noen av Europas mest populære utesteder. Er du klar til å utforske denne pulserende byen? Bo rett ved det ikoniske TV-tårnet i Berlin ved, Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz.

Amsterdam

Det finnes ikke noe bedre sted å ta noen fridager enn Amsterdam. I den nederlandske hovedstaden kan du forvente deg sjarmerende mennesker og fargerike gater. Ta en spasertur langs kanalene, slå deg ned på en kafé, eller opplev nederlandsk kunst og design. Planlegg turen i dag og bo på  Park Inn by Radisson Amsterdam City West.

Cape Town

Cape Town gir deg den perfekte balansen mellom en urban livsstil og strandliv i solen. Nyt drinker og utsikten mot ikoniske Table Rock fra takterrassen vår på Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore.

 

 

 

 


Dubai

Dubai har en helt spesiell energi som bare kan oppleves her. De spektakulære tårnene og bygningene skaper et virkelig unikt urbant landskap. Bo i hjertet av moro og underholdning på Park Inn by Radisson Dubai Motor City.

Manchester

Storbritannias nest største by blir ofte oversett, men de siste årene har reisende oppdaget hva som gjør Manchester så fantastisk. Kom og opplev Manchester, og bo hos oss på Park Inn by Radisson Manchester.

København

De fornøyde menneskene i København har et snodig perspektiv på livet. Etter et par dager i den danske hovedstaden vil du raskt forstå hvorfor de vanligvis har noe å smile for.

Izmir

Denne tyrkiske byen er full av kulturelle severdigheter, utrolige ruiner og en verden av naturlig skjønnhet. Gå fra avslapning ved sjøen til en reise tilbake i tid i den arkeologiske parken. Izmir er også et perfekt sted for matelskere, du trenger ikke reise langt for et deilig måltid, spesielt hvis du bor på Park Inn by Radisson Izmir.

Reykjavik

Den islandske byen Reykjavik bør være på prioritetslisten til de fleste. Bo på Park Inn by Radisson Reykjavik Keflavik Airport for enkel atkomst til byen, steder å se nordlyset og en kort reise til den berømte Blå lagune.

css.php