-

Våre topp 10-reisemål du kan bestille under Dream Deals

Med over 400 spennende steder å dra er det alltid enkelt å gjøre et valg. Vi har laget en topp 10-liste over byer fra hele verden som du kan bestille med opptil 30 % rabatt som en del av Dream Deals-tilbudet.

Berlin

berlin

Berlin har utrolig mye å tilby reisende som liker å besøke historiske steder og parker, i tillegg til å ta en tur på byen i et av Europas hotteste natteliv. Klar til å utforske denne livlige byen? Bo rett ved siden av det ikoniske TV-tårnet i Berlin på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel.

Dubai

Dubai1-1024x683

Dubai har en spesiell summing og energi som kun kan oppleves i denne byen. De spektakulære tårnene og bygningene skaper et helt unikt bylandskap. Bo i hjertet av moro og underholdning på Park Inn by Radisson Hotel Apartments Al Rigga.

Cape Town

Capetown2-1024x683

Cape Town gir deg den perfekte balansen mellom urban livsstil og solfylt strandmoro. Nyt cocktailer og utsikten på takterrassen med utsikt over Table Mountain på Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore.

Brussel

Brussels-1024x685

Brussel er favorittreisemålet til tilhengere av øl og sjokolade med sans for det beste, samt for reisende som liker å utforske bemerkelsesverdige eksempler på art nouveau-arkitektur og vakre parker.

København

Nyhavn in Copenhagen

De glade menneskene i København har et eget syn på livet. Etter noen få dager i den danske hovedstaden, vil du raskt forstå hvorfor de vanligvis alltid har en grunn til å smile. I nærheten av Kastrup lufthavn, byens sentrum og Amager Strandpark, er Park Inn by Radisson Copenhagen Airport Hotel et flott sted å bo denne våren.

173506-BRUZT-WebBanner-Dream-Deals-Summer-1024x300_NO

St. Petersburg

st petersburg

Planlegg en tur for å utvide horisonter og utforsk denne slående russiske byen i sommer. St. Petersburg er rik på historie og kulturelle severdigheter. Du vil ha mye å se og gjøre på noen dagers utforskning av byen. Vær oppkoblet og avslappet på Park Inn by Radisson Nevsky St. Petersburg Hotel.

Southend-on-Sea

Southend-on-Sea

Spaser nedover promenaden og nyt all moroa i Southend, som er et av Storbritannias mest populære sommerferiesteder. Bo på Park Inn by Radisson Palace, Southend-on-Sea, og du befinner deg rett ved vannet med en fantastisk utsikt. Gå ikke glipp av Southend!

Johannesburg

Skyline of Johannesburg city center, Johannesburg, Gauteng Province, South Africa

Sør-Afrikas største og uten tvil mest livlige by venter på deg. Legg turen til Johannesburg i sommer og utforsk Afrika! Du vil finne en blanding av kunst, shopping, historie og massevis av koselige kafeer på veien. Bo komfortabelt på Park Inn by Radisson Sandton.

Nairobi

Eine Giraffe in der Masai Mara

Er du klar for å se litt av Afrikas mest fantastiske dyreliv? I den kenyanske hovedstaden finner du naturreservater og parker der du kan utforske og oppdage litt av eventyret. Bo med oss på splitter nye Park Inn by Radisson Nairobi Westlands.

Amsterdam

Herengracht Canal

Amsterdam er et flott sted å bruke litt tid. Den nederlandske hovedstaden byr på hyggelige mennesker og fargerike gater. Spaser langs kanalene, nyt kafeene, eller bare ta inn litt nederlandsk kunst og design. Planlegg turen din i dag, og bo på Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol.

173506-BRUZT-WebBanner-Dream-Deals-Summer-1024x300_NO

css.php