Tags: Dream Deals
-

Våre topp 10-reisemål du kan bestille under Dream Deals

Når det finnes over 500 spennende steder å dra, er det ikke alltid enkelt å gjøre et valg. Vi har laget en topp 10-liste over byer fra hele verden som du kan bestille med opptil 30 % rabatt som en del av Dream Deals-tilbudet.

Oslo

Oslo, Norges hovedstad, er et must på enhver bucketliste. La en overflod av grøntområder og de mange museene i byen inspirere deg på dagtid, og la et livlig uteliv tenne deg om kvelden. Besøk Oslo og bo på Park Inn by Radisson Oslo.

Oslo Dream Deals

Stavanger

Fabelaktige fjorder, magiske fjell og flotte strender – hva mer kan man ønske seg? Besøk Stavanger og la byens prakt overraske deg. Besøk Stavanger og bo på Park Inn by Radisson Stavanger Hotel.

Stavanger Dream Deals

Haugesund

Er du ute etter et fredelig eventyr, kan du ta turen til Haugesund og nyte byens milde skjønnhet. Denne havnebyen ved Nordsjøen byr på fantastiske fiskeretter og en atmosfære som gir sjelefred. Besøk Haugesund og bo på Park Inn by Radisson Haugesund Airport.

Haugesund Dream Deals

Lund

Spaser gjennom vakre gater i en gammel by full av lyse, koselige hus. Gå ikke glipp av den vakre universitetsparken. Student-atmosfæren kan føles i hele byen. Oppdag Lund og bo på Park Inn by Radisson Lund.

Lund Dream Deals

Stockholm

Besøk Sveriges hovedstad og nyt en spennende byferie. Mote, design og kultur venter på deg sammen med en rekke trendy restauranter og en spennende atmosfære. Nyt Stockholm og bo på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad.

Stockholm Dream Deals

Berlin

Berlin har utrolig mye å tilby reisende som liker å besøke historiske steder og parker, i tillegg til å ta en tur på byen i et av Europas hotteste natteliv. Klar til å utforske denne livlige byen? Bo rett ved siden av det ikoniske TV-tårnet i Berlin på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel.

Berlin Dream Deals

Brussel

Brussel er favorittreisemålet til tilhengere av øl og sjokolade med sans for det beste, samt for reisende som liker å utforske bemerkelsesverdige eksempler på art nouveau-arkitektur og vakre parker.

Brussels Dream Deals

Johannesburg

Sør-Afrikas største og uten tvil mest livlige by venter på deg. Legg turen til Johannesburg i vinter og utforsk Afrika! Du vil finne en blanding av kunst, shopping, historie og massevis av koselige kafeer på veien. Bo komfortabelt på Park Inn by Radisson Sandton.

Johannesburg Dream Deals

Cape Town

Cape Town gir deg den perfekte balansen mellom urban livsstil og solfylt strandmoro. Nyt cocktailer og utsikten på takterrassen med utsikt over Table Mountain på Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore.

Cape Town Dream Deals

Dubai

Dubai har en spesiell summing og energi som kun kan oppleves i denne byen. De spektakulære tårnene og bygningene skaper et helt unikt bylandskap. Bo i hjertet av moro og underholdning på Park Inn by Radisson Dubai Motor City.

Dubai Dream Deals

css.php