Tags: Dream Deals
-

Våre topp 10-reisemål du kan bestille under Dream Deals

Når det finnes over 500 spennende steder å dra, er det ikke alltid enkelt å gjøre et valg. Vi har laget en topp 10-liste over byer fra hele verden som du kan bestille med opptil 30 % rabatt som en del av Dream Deals-tilbudet.

Oslo

Oslo, Norges hovedstad, er et must på enhver bucketliste. La en overflod av grøntområder og de mange museene i byen inspirere deg på dagtid, og la et livlig uteliv tenne deg om kvelden. Besøk Oslo og bo på Park Inn by Radisson Oslo.

Oslo

Stavanger

Fabelaktige fjorder, magiske fjell og flotte strender – hva mer kan man ønske seg? Besøk Stavanger og la byens prakt overraske deg. Besøk Stavanger og bo på Park Inn by Radisson Stavanger Hotel.

Stavanger

Haugesund

Er du ute etter et fredelig eventyr, kan du ta turen til Haugesund og nyte byens milde skjønnhet. Denne havnebyen ved Nordsjøen byr på fantastiske fiskeretter og en atmosfære som gir sjelefred. Besøk Haugesund og bo på Park Inn by Radisson Haugesund Airport.

Haugesund Dream Deals

Dream Deals

Lund

Spaser gjennom vakre gater i en gammel by full av lyse, koselige hus. Gå ikke glipp av den vakre universitetsparken. Student-atmosfæren kan føles i hele byen. Oppdag Lund og bo på Park Inn by Radisson Lund.

Lund

Stockholm

Besøk Sveriges hovedstad og nyt en spennende byferie. Mote, design og kultur venter på deg sammen med en rekke trendy restauranter og en spennende atmosfære. Nyt Stockholm og bo på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad.

Stockholm

Berlin

Berlin har utrolig mye å tilby reisende som liker å besøke historiske steder og parker, i tillegg til å ta en tur på byen i et av Europas hotteste natteliv. Klar til å utforske denne livlige byen? Bo rett ved siden av det ikoniske TV-tårnet i Berlin på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel.

Berlin

Brussel

Brussel er favorittreisemålet til tilhengere av øl og sjokolade med sans for det beste, samt for reisende som liker å utforske bemerkelsesverdige eksempler på art nouveau-arkitektur og vakre parker.

Brussels

London

Det finnes noe for alle og enhver i pulserende London. London er en global hovedstad som byr på shoppingmuligheter i verdensklasse og noen av verdens mest ikoniske attraksjoner. Besøk London!

London Tower Bridge

Cape Town

Cape Town gir deg den perfekte balansen mellom urban livsstil og solfylt strandmoro. Nyt cocktailer og utsikten på takterrassen med utsikt over Table Mountain på Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore.

Cape Town

København

Er du tilhenger av design og deilig mat? Da er København det rette reisemålet for deg. Besøk København, og oppdag hvorfor dette er et av de lykkeligste stedene på jorden!

Copenhagen harbor

Dream Deals

css.php