-

Storbyferie med familien i Stockholm

Skal du til söta brors hovedstad med familien og lurer på hva du må få med deg? Da har vi svaret klart! Sjekk ut vår guide til en staselig tur til Stockholm sammen med barna.

En ting skal svenskene ha, de byr på en vakker hovedstad. Med 14 øyer er du alltid i nærheten av vann og skjærgård, nesten uansett hvor du befinner deg i Stockholm. Bor du på Park Inn by Radisson Solna Hotell i Stockholm er hele hovedstadens opplevelser like rundt hjørnet. Klar for å en herlig dag? Da må du lese videre!

Opplev Astrid Lindgrens magiske verden i Junibacken

Junibacken er et spennende sted for hele familien i Stockholm, perfekt for å slå ihjel et par timer

© Anton_Ivanov / Shutterstock.com

Vi har vel alle levd oss inn i de fantastiske livene som Astrid Lindgrens karakterer lever, for eksempel supersterke Pippi Langstrømpe eller eventyrlystne Ronja Røverdatter. Legger du turen innom Junibacken kan du oppleve disse verdenene på nært hold, blant annet Villa Villekulla. Hvem vil vel ikke sette sine føtter i dette legendariske hjemmet? I Junibacken kan du også høre Astrid Lindgrens stemme lese sine egne fortellinger, og se spennende barneteater.

Moro for ungene på Gröna Lund

Gröna Lund fornøyelsespark byr på adrenalin og fart for både store og små, og er et must om du er i Stockholm med familien

© NadyaEugen / Shutterstock.com

Klar for et karuselleventyr? Da bør du legge en tur innom fornøyelsesparken Gröna Lund, hvor du kan more deg med 31 spennende attraksjoner. Radiobiler, katapulter, karuseller, berg- og dalbaner er bare noe av det du kan oppleve. Her kan hele familien kose seg med teatershow, utfordre hverandre i femkamp med et utvalg av grener, eller slå seg løs med Fritt Fall – attraksjonen hvor du blir tatt med 80 meter opp i luften og sluppet ned. Magesug-garanti!

Aquaria

Lyst til å oppleve et spennende dyreliv? Da er Aquaria rette stedet! Her får du komme tett på dyr fra regnskogen, magiske mangrover, tropiske hav og Norden. Klovnefisk, rokker, piraja, giftige frosker og mye mer venter på deg her. I den tropiske avdelingen finner du en haitunnel, hvor du kan krype igjennom akvariet og se haien svømme rundt deg på alle kanter. En herlig måte å komme tett på de vakre dyrene!

SkyView

Bli med på en spennende tur med Skyview, og nyt den nydelige utsikten over hele Stockholm

© Sören Andersson

Klar for å nyte utsikten? Da er det bare å hoppe inn i SkyView, som tar deg med på tur over Ericsson Globen i Stockholm. Globen er verdens største sfæriske bygg, og gir en uslåelig utsikt over hele byen. Mer gjenstår det ikke å si, det er bare å komme seg på tur!

 

Hovedbilde © Stefan Holm / Shutterstock.com

css.php