-

Drøm deg bort til solrike paradis

Drømmer du også om sol, krystallklart vann og hvite strender? Vi tipser deg om de beste stedene, der du kan finne nydelige strender og opplevelser utover det vanlige.

Sandstrender, sol og Orienten, De forente arabiske emirater

Her finner du et vell av strender, spennende mat og en blanding av kulturer. De forente arabiske emirater er et eksotisk reisemål som byr på moderne bygninger og et drag av Orienten. Velg blant reisemål som Abu Dhabi eller Dubai, som også om vinteren er solsikre destinasjoner.

RS-43 Park Inn Hotel Yas Island, Abu Dhabi

Rødehavet, krystallklart vann og historiske severdigheter, Egypt

Hvis du reiser til Egypt, venter Rødehavets strender, kjente severdigheter og krystallklart vann der du kan prøve deg på både dykking og snorkling. I Sharm El Sheikh nyter du rolige dager og kan veksle mellom nydelige strender, et besøk i nasjonalparken Nabq og en tur til Na’ama bay, der du finner butikker, kafeer og restauranter.

PIbyRD Sharm El Sheikh Resort_41 SSHPDresized

Hvite sandstrender, vakker natur og shopping, Sør-Afrika

Det er mange grunner til å besøke Cape Town. Her får du det beste av strender, shopping og natur. Oppdag strendene utenfor byen og dra til Camps Bay eller Clifton. Eller ta taubanen opp på Taffelberg-platået og nyt den fantastiske utsikten over hele Cape Town. 

PIbyRD Foreshore Cape Town_CPTPB-91

css.php