-

En god julegaveidé: Park Inns gavekort

Julen nærmer seg, men du vet ikke hva du skal gi til dem du er glad i? Kanskje det finnes én gave som passer for alle!

Park Inn by Radisson tilbyr et gavekort som helt sikkert vil gjøre alle glad: En weekend i York, en handle-weekend i Brussel, en koselig middag i Manchester eller en storbyferie i Berlin … dette er nøkkelen til den valgfrie reiseopplevelsen!

Din heldige mottaker har mange forskjellige alternativer å velge mellom: kortet kan brukes på over 300 hoteller i 42 deltakerland i Europa og Midtøsten, og gir den heldige mottakeren den flotte muligheten til selv å velge hvor turen skal gå. Og selv om dine kjære ikke er av den reiselystne typen, kan kortet også brukes på en koselig middag eller drikke på et nærliggende Park Inn by Radisson-hotell. I tillegg er det heller ingen hast: det er gyldig i ikke mindre enn to år.

Det er enkelt, ukomplisert og problemfritt! Gjør de spesielle menneskene i livet ditt glade, og kjøp et gavekort på et beløp du selv velger, fra så lite som 20 EUR opptil 150 EUR her!

Kreative personlige kortalternativer for deg som er tidlig ute

Du kan personlig tilpasse et Park Inn-gavekort med et morsomt bilde også! – Bare last opp bildet her så trykker vi det på gavekortet ditt for deg.

Woman opening Christmas gift

Ikke glem… Flott til siste liten-gaver også!

Hvis det haster er det til og med mulig å sende et e-gavekort, som vil bli sendt til deg via e-post. Den perfekte siste liten-gaven som du kan bestille her.

God jul!

css.php