-

For en fantastisk start på INNovation Room

I september ønsket vi 41 studenter og lærere fra ni av verdens ledende hotellhøyskoler velkommen til Manchester for lanseringen av Park Inn by Radisson INNovation Room. Vi har utfordret studentteamene til å komme opp med den neste store revolusjonen innen gjesteopplevelser. Innovasjon er kjernen i alt vi gjør her, så spørsmålet er hvordan kan vi gjøre ditt neste opphold hos oss enda bedre?

Studentene ankom fredag ettermiddag fra USA, De forente arabiske emirater, Sør-Afrika og hele Europa, og følelsen av spenning bredde seg. Deltakerne fikk fargerike T-skjorter, navneskilt, program og instruksjoner om å møtes til en velkomstdrink i hotellbaren kl. 18:30.

Javier Rosenberg (driftssjef i Amerika) var klar til å gi studentene en varm velkomst og utbringe en skål for en helg med spennende diskusjon, hardt arbeid og selvfølgelig … innovasjon! Da middagen begynte og studentene ble kjent med hverandre, ble det klart at vi har hard konkurranse foran oss – disse kommende stjernene i bransjen satt opp mot hverandre vil få en reell innvirkning på våre hoteller.

3

Lørdag morgen startet med en dyptgående økt, ledet av Rose Anderson (visedirektør for merkevarer, Park Inn by Radisson), slik at studentene kunne lære alt om vår fargerike merkevare. For ekstra inspirasjon kunne vi med glede ønske Siri Gomnæs Børsum (bransjeleder ved Google) velkommen på scenen for å avsløre hvordan et av verdens største selskaper har oppnådd teknologisk dominans gjennom innovasjon. Ved lunsjtider, etter litt dans (takk, Shakira) og Adding Color to Life-maling, var det tid for studentene til å gå sammen i sine grupper og begynne idemyldringen.

INNovation Room-panelet deltok i løpet av ettermiddagen for å svare på spørsmål og gi veiledning til teamene mens de utviklet sine tre forslag. Panelet bemerket hvor nysgjerrige studentene var da de forsøkte å avgrense forslagene sine. De var opptatt av å sørge for at deres innovasjon ville ha en positiv innvirkning på din hotellopplevelse. Neste morgen måtte studentene presentere tre forslag for panelet, så mange team jobbet til langt på natt for å gjøre sine presentasjoner så informative og slående som mulig.

1

Søndag – presentasjonstid! Studentteamene kom èn etter èn for en 15-minutters presentasjon for panelet, etterfulgt av tilbakemeldinger og råd om hvilket forslag de burde ta videre til neste fase av konkurransen.

Da studentene sjekket ut av rommene sine og satte kursen mot flyplassen, var det en følelse av lettelse. Tre dager med intens tenking og diskusjoner var over, men det hardeste arbeidet lå fortsatt foran dem. Studentteamene skal sende inn sine endelige forslag i november, og det er da du får muligheten til å stemme på ditt favorittforslag. Følg med her for mer informasjon!

Klikk her for mer informasjon om INNovation Room.

css.php