-

Kom til INNovation Room!

INNovation Room logo png

Innovasjon ligger til grunn for alt vi gjør i Park Inn by Radisson, og vi prøver alltid å skape minneverdige opplevelser for gjester fra hele verden. Enten det er ved rombestilling, innsjekk eller utforsking av nye omgivelser, liker vi å finne nye måter for å gjøre oppholdet enkelt og problemfritt.

INNovation Room er vårt nye globale program utformet for å stimulere til innovasjon og kreativitet hos studenter fra ni av verdens ledende hotellhøyskoler. Vi utfordrer dem til å skape unike konsepter som revolusjonerer gjesteopplevelsen på Park Inn by Radisson.

 

Fortell meg mer…

3

Først skal studenter fra steder som blant annet Cornell University i USA, Hotel Management School Maastricht i Nederland og International Hotel School i Sør-Afrika reise til Manchester for et tredagers-arrangement på Park Inn by Radisson Manchester City Centre fra 23.–25. september.

I løpet av helgen skal de møte toppledelsen fra Radisson Hotel Group og Siri Gomnæs Børsum, Industry Leader i Google, fordype seg i Park Inn by Radissons varemerke og få tid til å utvikle tre foreløpige innovasjonskonsepter.

4

På slutten av helgen får alle studentene tilbakemeldinger på ideene sine fra INNovation Room-panelet. Vel hjemme igjen skal de fokusere på ett enkelt konsept som må leveres innen november. Og det er da det blir spennende …du kan stemme på ditt favorittkonsept – mer informasjon om dette kommer snart! Når avstemningen er ferdig kårer panelet den endelige vinneren.

1

Som en del av kampanjen vil Park Inn by Radisson gi et bidrag til The Youth Career Initiative, International Tourism Partnerships’ program for ansettelse av ungdom. Det 24 uker lange opplæringsprogrammet samarbeider med ledende hotellkjeder, deriblant Radisson Hotel Group. Det er rettet mot vanskeligstilt ungdom med begrensede eller ingen muligheter til å finne arbeid eller ta høyere utdanning etter videregående. Programmet lærer de unge å ta veloverveide karrierevalg, gjør dem til interessante jobbsøkere og setter dem i stand til å bryte den onde sirkelen med fattigdom, sosial utestengelse og utnyttelse.

Vi gleder oss til å se hvilke fantastiske ideer INNovation Room vil bringe! Kom tilbake ofte for å se mange nye videoer, bilder og blogginnlegg de neste månedene. Les mer på http://www.parkinnhotell.no/innovationroom, følg samtalen og delta selv med emneknagg #INNovationRoom på Facebook, Twitter og Instagram.

6

7

2

css.php