-

5 fantastiske storbyer å besøke i 2016

Lyst til å legge fatt på en byferie i 2016? Da bør du ta turen til en av disse 5 byene, kåret til noen av de beste reisemålene i verden, hvor opplevelsene står i kø.

 

Hvert eneste år kårer TripAdvisor de beste reisemålene, på bakgrunn av millioner av vurderinger nettstedet får hvert år. 2016 er intet unntak, og vi har plukket ut de fem beste byferiene du bør legge ut på.

1.      London

London blir rangert som en av de aller beste reisemålene i 2016

At London troner øverst på listen over destinasjon er ingen overraskelse. Den britiske hovedstaden har alt en reisende kunne trenge; ellevilt uteliv, storslagen shopping, majestetiske museer og en atmosfære av en annen verden. Her kommer kunst, mote, mat og opplevelser sammen for å sørge for en fantastisk ferie. Kunstelskeren må få med seg Tate Modern, mens moteløven finner alt han trenger på Oxford Street.

Slapp av etter eventyret på Park Inn by Radisson Hotel & Conference Centre London Heathrow.

 

2.      Istanbul

Istanbul er en reise gjennom kulturer, smaker og spennende lukter

Istanbul er en helt unik by og et skjæringspunkt mellom Asia og Europa. Her venter de arkitektoniske kunstverkene på rekke og rad. Sultan Ahmet Camii-moskeen, populært kalt den Blå Moské, er en av de mest kjente og kan sees fra store deler av byen. Når du har fått igjen pusten etter synet av moskeen kan du la nesen og smaksløkene fryde seg på en av Istanbuls mange bazaarer. Grand Bazaar har tusenvis av butikker og den egyptiske bazaren er en skattekiste av frukt og krydder.

Overnatt i nærheten på Park Inn by Radisson Istanbul Ataturk Airport.

3.      Dubai

Dubai byr på en storbyopplevelse i verdensklasse

Enestående Dubai er en storby du kan regne med. Skyskrapere som ser ut til å være fra en annen verden strekker seg mot stjernene. Byen huser ikke bare Burj Khalifa, verdens høyeste bygg, men også verdens største menneskeskapte øy samt verdens største naturlige blomsterhage. Når du har sett alle verdensrekordene kan du leie deg en bil og gi deg i kast med sanddynene like utenfor byen eller heie frem favorittkamelen på Al Marmoum Camel Racing.

Ta inn de mange inntrykkene fra dagen på ett av Park Inns hoteller i Dubai.

4.      St. Petersburg

St Petersburg er en skjult storbyjuvel som du bør besøke

Russlands kulturelle hovedsete St. Petersburg er en eventyrlig opplevelse. Få med deg de utrolige samlingene på Hermitage-museet og la deg imponere av luksusen i Vinterpalasset, som setter de fleste palass i skammekroken. Når du har fylt opp kvoten med historie kan du vandre gatelangs for å nyte synet av de mange broene, eller få en smak av St. Petersburg på en av de mange gode restaurantene. Hva venter du på?

 

Bo sentralt på ett av Park Inns hoteller i St. Petersburg.

5.      Amsterdam

Bare en liten flytur unna Norge ligger Amsterdam, en storby fyllt med kunst, kultur og fantastisk atmosfære

Kanaler, tulipaner, et yrende kunstliv og nederlendere – hva er det å ikke like ved Amsterdam? Ta sykkelen fatt og opplev byen fra sykkelsetet, slik det skal gjøres. Besøk Anne Frank-museet for å lære mer om den utrolige historien om den jødiske jenta som skrev dagbok fra 1942 til hennes død i 1945. Tar du en tur innom Rijksmuseum får du servert en kunstopplevelse helt i verdensklasse. Når kvelden kommer på kan du nyte det utrolige utelivet som finnes, med barer og restauranter for enhver smak.

Nyt den nederlandske roen på Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol.

 

Det er bare å finne frem passet, kameraet og eventyrlysten – i disse byene venter det opplevelser for alle smaker. God tur!

css.php