-

Gjør-det-selv valentinsdagtips fra Park Inn

Valentinsdagen er like rundt hjørnet. Har du allerede planlagt hva du skal gjøre for din kjære?  Det er tilsynelatende svært delte meninger om 14. februar sammenlignet med de fleste andre høytider. Noen sier dagen er for kommersiell og ikke en ekte høytid. Andre har den som en av sine favoritter. Men det er en diskusjon for et annet blogginnlegg. Vi synes det er en sjanse (i hvert fall en mulighet) til å gjøre noe ekstra for noen.  Du kan virkelig slå på stortromma, eller nøye deg med en liten oppmerksomhet. Noe av det beste med denne dagen er at tradisjonene bare er forsiktige forslag. Det åpner for en begivenhet preget av fri tolkning og kreativitet. Vi skal dele noen kreative idéer og valentinsdagstilbud på Park Inn-hoteller i hele verden.

thumbprint-693822_1920

Gjør-det-selv

Valentinsdagen handler ikke bare om å bruke penger. Kanskje du er blant dem som mener at dagen ble funnet opp kortprodusenter og blomsterbutikker. Derfor nekter du å gi etter. For det første håper vi at du har noen som er glad i deg. For det andre finnes det mange måter å gjøre dagen spesiell ved å bruke lite (eller ingen) penger.

crayons-623067_1920

 Tenk annerledes

14. februar er ikke nødt til å handle om roser og levende lys. Du kan la det virkelig unike ved nettopp deres forhold gi deg kreativ inspirasjon for anledningen. Det er lettere enn du kanskje tror. Begynn med en liten idémyldring. Tenk gjennom hva du liker best å gjøre sammen med partneren din. Er det å ta en løpetur sammen? Er det å utforske andre byer og land? Er det å gjøre hagearbeid? Gå en lang tur med hunden?  Kanskje noe helt enkelt, som å se en god film hjemme i stua? Du kan rett og slett finne på noe spesielt basert på en av aktivitetene dere liker å gjøre sammen. Hvis dere for eksempel er glade i å gå tur, kan du pakke en god lunsj og ha en romantisk piknik. (Det er kanskje lurt å ta med noe varmt å drikke: Det er jo tross alt februar.) Eller hvis dere liker å se film sammen, kan du bestille take-away fra en favorittrestaurant. Dette virker kanskje som små ting, men husk den gylne valentinsdag-regelen: Det er tanken som teller.

dog-622695_1920

waffle-878198_1920

På den annen side: Kanskje du har et litt større budsjett i år? I så fall kan du kanskje prøve å finne en ny spennende aktivitet eller opplevelse som vanligvis ikke forbindes med valentinsdagen.  Tenk for eksempel fallskjerm- eller strikkhopping! Aktiviteten kan være noe verken du eller din kjære har tenkt på før. Slik kan du benytte deg av den spesielle anledningen til å prøve noe helt nytt og spennende! Å utfordre grenser og prøve nye ting sammen kan være sunt for parforholdet, og ikke minst moro!

extremely-unusual-conditions-664132_1920

rose-997283_1920

Helgetur

Kanskje du er en erfaren #innsider og allerede har planlagt en helgetur for dere to i år. Det kan lønne seg å ringe hotellet dere skal bo på, og høre om de har noen pakketilbud du kan bestille på turen. For eksempel Park Inn by Radisson Newlands i Sør-Afrika. Nedenfor finner du mer informasjon.

 

Gledelig valentinsdag!

Vi ønsker dere alle en riktig gledelig valentinsdag, uansett hvordan dere turtelduer velger å tilbringe dagen.

grey-crowned-crane-540657_1920

css.php