-

Opplev feriefavoritten Trysil

Glem sandstrender, paraplydrinker og varmegrader, den ultimate feriedestinasjonen er Trysil. Nordmenn er jo tross alt født med ski på bena.

Joda, sol og sommer er sikkert behagelig for en småfrossen norsk kropp, men skal du nyte naturen, oppleve noe spesielt og samtidig kjenne herlig høyfjellsluft er Trysil rette reisemål.

Sus og dus i snøen

Par nyter snøen i Trysilfjellet

                                                                                                                                                             © C.H / Visit Norway

Det er jo ikke til å stikke under stol at Trysil er viden kjent for sine vinteraktiviteter. Med 500 kilometer langrennsløyper, 31 skiheiser og 67 skiløyper er det bare å spenne fast skiene, feste hjelmen og absorbere adrenalinet. På Trysil vet de hva de holder på med, og har deres helt egen snøgaranti. Du trenger med andre ord ikke å frykte for skisesongen dersom det har vært en varm høst, slik du kanskje må andre steder.

Her finnes det løyper og bakker for alle aldre og interesser, enten du er et fartsfantom som freser nedover bakkene eller en nølende nybegynner. Ikke alle har brukt skiene siden fødselen og da er det jo greit å repetere litt av kunnskapen med privatundervisning. Dersom du er en våghals og dreven skikjører, så kan du bli med Trysilguidene til de bratteste bakkene Trysil har å by på, for litt mer utfordrende skikjøring.

Rom for romantikk

Par nyter massasje i Kulpen Spa

© Park Inn by Radisson Trysil Mountain Resort

Som ethvert reisemål i verdensklasse med respekt for seg selv, kan Trysil selvsagt by på en ordentlig spaopplevelse. Hos Kulpen Spa kan du legge deg ned og nyte massasje eller andre spatjenester i ett av deres 12 behandlingsrom, innendørs svømmebasseng og badstue. Gi nytt liv til huden, ømme muskler og forny kroppen med en spabehandling. Har du barna med deg kan disse også få sin egen spa-opplevelse sammen med mor og far. På morgenen og kvelden er avdelingen forbeholdt de voksne, og en perfekt måte å avslutte dagen på sammen med din bedre halvdel.

Hundesledetur på Trysil med Mountain King

                                                                                                                                © Mountain King

Glem Paris, Milano eller en annen av disse oppbrukte kjærlighetsdestinasjonene. Trysil er det perfekte sted for å pleie parforholdet! Hvorfor ikke ta en tur med Mountain King’s Sledehundkennel? La herlige hunder trekke sleden med deg og din utkårede gjennom det vakre landskapet! Med selskap holder en jo tross alt lettere varmen.

Handling på høyfjellet

Din Lykke - Nyt godt av det varierte vareutvalget til Din Lykke

                                                                                                                                                                            © Din Lykke

Også kredittkortet har gode muligheter for å gå varmt mens du er i Trysil, her finnes det nemlig flust av muligheter. Enten du vil stikke nesa innom Trysilsenteret og dets 18 butikker, eller besøke de mindre nisjebutikkene bygda har å by på. Her finnes det innbydende interiørbutikker, som Din Lykke. Her finner du både det siste for å pynte hjemme og klær i ulike prisklasser. Trenger mannen i ditt liv nye klær kan du ta turen innom Hørdags og Hælj. Med variert utvalg og det som kanskje er landets kuleste butikknavn, må dette være midt i blinken en dag da skibakken ikke kaller.

Det er med andre ord et hav av grunner til å legge turen til Trysil. Hundesledetur i høyfjellsluft eller spenning i skibakker og på spa – Trysil har virkelig alt. Den komplette feriefølelsen får du på Park Inn by Radisson Trysil Mountain Resort, hvor du kan ta skiene fatt til alt fjelleldoradoet har å by på.

Toppfoto © Ola Matsson / Skistar Trysil

css.php