-

Fem fiffige omvisninger i Oslo

Lyst til å oppleve Oslo på en ny måte? Hvorfor ikke prøve en av disse fem fiffige omvisningene i hovedstaden, som alle tar deg med på en annerledes rundreise i byen.

Kanskje har du allerede vært i Oslo et par ganger eller bare ønsker å oppleve noe nytt? Da vil en guidet tur gjennom byens mathøydepunkter eller spøkelseshistorier være midt i blinken. Eller kanskje en stående reise på to hjul gjennom byen kan friste?

Sett tennene i Tigerstaden

Hovedstaden har mye å by på for alle smaksløker, og Oslo Food Tours kan by på to ulike turer gjennom matbyen Oslo. Her kan du velge mellom en to- eller fire-timers guidet tur og under to-timers turen tar du et dypdykk ned i mat fra de ulike landsdelene mens du vandrer gjennom sentrum av byen. Velger du fire-timers turen er det fokus på de mer ukjente spisestedene, norske spesialiteter og lokal mat samtidig som en opplever Oslo. Her får du virkelig muligheten til å sette tennene i Tigerstaden og det er bare en ting å si – vel bekomme.

 Food Tours Europe

Grøss og gru med guide

Oslo City and Nature Walks lanserte for tretten år siden landets første spøkelsestur, som med tiden er blitt deres mest populære vandring. Her tas du med gjennom Christianias gater samt området rundt Akershus festning mens du får høre de sanne, spennende og grøssende historiene fortalt av erfarne guider. Flere av de tidligere deltakerne på turen har opplevd «merkelige» og uforklarlige hendelser på turen, så her ligger forholdene til rette for en skikkelig opplevelse. Hvis du tør å bli med da.

Rullende rundreise

To hoder tenker bedre enn ett, og to hjul er mye bedre enn ett. Derfor er en Segwaytur midt i blinken for deg som vil kjenne vinden i ansiktet mens du suser fra severdighet til severdighet. Rullende gjennom byen tar SegwayTours deg med til mange kjente attraksjoner i byen på kort tid og med ett smil om munnen. Før avgang får du selvsagt all nødvendig opplæring og alle skal føle seg trygge på Segwayen før de gir seg i kast med veien. En annerledes og morsom måte å oppleve byen på, som passer for førstegangsreisende så vel som de som kjenner Oslo.

 SegwayTours_

Bryggeribyen

Bli med på en vandring gjennom Oslos gater med guide fra Oslo Beer Tour. Her får du ikke bare smake på byens mange gode drikkevarer gjennom besøk på fire bryggerier og barer, men også en innføring i byens rike ølhistorie. Bli med gjennom byens hjerte på en av de mest velsmakende og tørstedempende omvisningene Tigerstaden har å by på.

Den syklende viking

VikingBiking tar deg med gjennom severdigheter og historie på to hjul. Her tar du sykkelen fatt sammen med erfarne guider og gjennom en av deres mange turer får du oppleve og lære mer om både Oslo og vikingene. Bli med innom vikingmuseum, Frognerparken eller se Slottet fra sykkelsetet for en annerledes tur gjennom hovedstaden. Turene passer for alle aldre, og tilpasses deltakerene.

 VikingBiking

Etter en lang dag hvor du har trimmet enten smaksløker eller beina er Park Inn by Radisson Oslo det perfekte sted å komme tilbake til. Sleng deg ned på gode senger og nyt godt av hotellets beliggenhet midt i hjertet av Oslo. Her venter attraksjoner og opplevelser like utenfor hotelldøren.

css.php